שאלה חשובה

משיייי

New member
שאלה חשובה

אני לא יודעת אם זה נכון לפורום הזה אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי בזמן האחרון אני סובלת מכאבי ראש חזקים ובחילות(ואני לא בהריון זה נבדק וזה בסדר) בכל מיקרה בשבוע האחרון אחרי שאני אוכלת משהו לא עובר הרבה זמן ואני מקיאה את זה הבדיקות דם שהרופאה עשתה לי בסדר גם הכולסטרול וכל השאר מישהו יכול לחשוב ולעזור ממה זה עוד יכול להיות תזונה אני אוכלת פחות או יותר בסדר אני אומנם מעל למשקל שאני צריכה להיות אבל זה לא משנה אם אני אוכלת או שותה . בבקשה נואשת לעזרה תודה משייייי

משי....

במיקרה ניכנסתי לפה וראיתי את ההודעה שלך.... הממ...אם הרפא לא יודע מה יש לך..והבדיקות מראות שהכל טוב...אז אולי זה נובע מלחץ שיש עליך?? אחרת אין לי מושג מה עוד זה יכול ליהיות... אבל לדעתי זה לחץ..... שמרי על עצמך... והחלמה מהירה
בברכת שבת שלום!!!! לביאה אה אה

משיייי

New member
לכול מקום את רודפת אחרי

תודה על התשובה אבל אני לא בשום לחץ אני פשוט מקיאה כל מה שאני אוכלת ותודההההההההה אבל אני רוצה עוד דיעות

חחחחחחחח משי....

אני לא רודפת אחריך. אני פשוט לפעמים קופצת לבקר פה את אנשי הפורום ופתאום ראיתי הודעה ממך. אבל...ככה הא? ככה את אומרת לי? נעלבתי...חחח סתם.. החלמה מהירההה משייייייייייי בברכת שבוע טוב לביאה אה אה

bana

New member
דעה

גם אני סבלתי מכאבי ראש חזקים מלווים בבחילות וסחרחורות. בדיקות הדם הראו שהכל בסדר. הפנו אותי לרופא עיניים שאמר שיש לי לחץ תוך גולגולתי מוגבר והפנה אותי לבי"ח. שם עברתי דיקור מותני. אבל זה לא ממש עזר. כאבי הראש עדיין נמשכו. גיליתי את מקור הבעיה - המשקל!!! מאז שהפחתתי קצת ממשקלי כאבי הראש נעלמו טיפה. מקווה שנתתי לך חומר למחשבה.

ממתי

New member
הסימפטומים שציינת מתאימים בדיוק

לשפעת. דלקת הריאות היא תופעה שנלווית לרוב לשפעת, לא הסיבה העיקרית.

למעלה