שאלה חשובה

שאלה חשובה

אני באמצע פרק 12 ויש כמה דברים שאני לא מבין: מה העניין עם הזקן שהיה לו חתול...מה השם שלו באמת...ומה עם כל עניין הכסף שסביבו?

victoria777

New member
הזקן עם החתול,צ'רלס ווסטמורלנד גנב

פעם המון כסף והסתיר אותו במקום כלשהו,כך שהממשלה מעולם לא מצאה אותו.מייקל מסתמך על הכסף הזה כדי להשאר מחוץ לכלא לאחר הבריחה.

deathstar

New member
הזקן הוא

אדם הקרוא לעצמו צ'ארלס ווסטמורלנד, שהשם ה"אמיתי" שלו הוא די בי קופר, שודד אמריקאי מפורסם שגנב כסף והחביא אותו ומעולם לא עלו על עקבותיו. יש לו חתול עוד מהתקופה שהרשו לאסירים חיות מחמד.

עוד אחת

עכשיו סקופילד רוצה להתעשר עם הכסף הזה..זאת אומרת לחיות טוב בעזרתו? למה פברוצי הרג את בן דודו של אונס הילדים ההוא...וגם את הבן שלו? ואיך הוא מסוגל להזמין כרטיסי טיסה מהכלא?

deathstar

New member
כן

הוא מקווה שהכסף יעזור לו ולאחיו להתבסס. כך גם כל שאר הבורחים. טי באג פחד ששאר האנשים יברחו בלי להגיד לו או שיהרגו אותו, אז הוא התקשר לדוד שלו ואמר לו על הבריחה. הוא אמר לבורחים שאם הדוד שלו לא ישמע ממנו לפני הבריחה הוא יתקשר למנהל הכלא ויסגיר אותם. כמו תעודת ביטוח כזו. בגלל זה אברוצי הזמין את החיסול שלו. בטעות נהרג גם הילד שלו. אברוצי היה דון מאפיה, הוא יכול לעשות בערך הכל. אם אני זוכר נכון גם הייתה לו חברת מטוסים.

למעלה