שאלה חשובה

אקסיום

New member
שאלה חשובה

נכשלתי היום בטסט ראשון בירושלים, האמת מעולם המורה לא עשה לי שעורים במשרד הרשוי ובאזור שם והייתי ממש בלי בטחון (ביחוד ביציאה בעליה הזועתית הזו) ,הקיצר עוד שבועיים אני שבוע באילת ,יש מצב שאוכל להבחן שם ?

lsd600

New member
חחחחחחח

זה טסט... לא תאוריה... אתה צריך את האוטו של המורה. תקפיץ אותו לאילת? אם מדובר על ערים קרובות כמו לוד ורמלה, אפשר, אבל אילת וירושלים זה שני קצוות שונים, חוצמזה, אף פעם לא נהגת באילת, לא יהיה פשוט...

אקסיום

New member
לוקחים שם 3 שעורים מתרגלים לרכב

השאלה שלי אם טכנית זה מעשי ,אגב מה הטלפון למענה קולי אם עברת ?

talush2005

New member
חח המורה שלך מירושלים לא יסכים לתת

לך 3 שיעורים באילת. והוא מגיש אותך לטסט -אתה ניגש דרכו ודרך הבית ספר לנהיגה שלו ועם האוטו שלו אתה לא יכול לגשת איפה שבא לך,כל בית ספר שיך למשרד רישוי מסויים. אפילו אלה שלומדים אצל מישהו שהבית ספר לנהיגה שלו או הוא עצמו שייכם למשרד הרישוי בכפ"ס לא יכולים לגשת בהרצליה..זה סתם דוגמא. פשוט תבקש ממנו עוד כמה שיותר שיעורים שיהיו כמו הטסט הוא אמור לדעת מה המסלול ולקחת אותך לשם זה לא בסדר שהוא לא עשה את זה....ותיגש שוב בירושלים. בהצלחה

אתה בעצמך אומר

"המורה לא עשה לי שעורים במשרד הרשוי ובאזור שם" - מה בדיוק תעשה באילת? פיתחת חוסר ביטחון כי אתה לא מכיר את המקום, אז שלא לדבר על עיר שלמה.

אקסיום

New member
המורה הזה לא אוהב לעשות שעורים שם

הוא טוען שאין לזה ערך כי הטסטר יכול לקחת אותך לאין סוף מקומות,לא חשבתי להבחן באילת דרך המורה שלי אלא לקחת מנו את הטופס הירוק ובאותו שבוע שאני באילת לעבור למורה שם ולהבחן שם (פשוט נראה לי ששם הרבה יותר פשוט) השאלה היא מכיון שכתבתי בת"ז בירושלים אם זה אפשרי

רן88

New member
אילת נשמעת לך עיר יותר קלה?

באוגוסט? בחורף הייתי מסכים איתך, אבל עכשיו מפוצץ שם אנשים. המון הולכי רגל שלא ישימו עליך וירדו לכביש חופשי, שלא נדבר על כמות נהגי המוניות שבאילת שוברים שיאים. בקיצור, אילת בקיץ היא ממש לא מקום סימפטי לטסט, אבל תעשה את ההחלטות שלך. גם קשה לי להאמין שתמצא מורה שיקבל אותך בכזאת מהירות וישר יגיש אותך לטסט, יש לו עדיפות לתלמידים ותיקים שלו. לסיכום: לדעתי, רעיון רע.

תקשיבי נשמע לי מוזר כל הסיפור

עם המורה שלך, אבל מאוד מוזר אני גר בירושלים ואני עד שיעור 26 בכלל לא נכנסתי לתוך משרד הרישוי רק ברחוב האומן(ירושלמים יבינו). בשיעור 26 ביקשתי ממנו והוא אמר "בסדר". מאז עד הטסט נכנסו בכל שיעור למשרד הרישוי כדי לתרגל. נראה לי המורה שלך לא מקצועי בעליל!!! אולי אם תגידי לי איפה הוא גר זה יכול "לענות" על השאלה מדוע לא הגעת לאזור של תלפיות אפילו שעם זה מורה מקצה השני של העיר הוא יגיע עד תלפיות... את יודעת מה אין ספק שנכשלת רק בגלל זה- הוא גרם לחוסר ביטחון מוחלט.

כמובן שתתיחס אל הנוסח כאל זכר

בתת מודע חשבתי שאתה בת, לא יודע למה לפעמים זה קורה

אקסיום

New member
למרבה הפלא הוא מגילה

בכלל אנחנו לא נוסעים באזור אלא בקטמון,ניות ,בית הכרם,שם אני כבר יודע ליסוע בעינים עצומות ,הגעתי למשרד הרשוי וממש הרגשתי חסר בטחון

עשה לי טובה- אתה מוכן לכתוב לי במסר

מי זה המורה הזה פשוט חבר שלי גם לומד אצל מורה מגילה אז אני רוצה להגיד לו, שיגיד למורה שיקח אותו לתלפיות... אני לא אומר לו לעזוב את המורה אלא רק להגיד לו לידע אותו שצריך גם להגיע לתלפיות שהוא בשיעור נהיגה... דיברת איתו על זה? שאלת אותו למה לא נסעתם שם? האם נסעתם גם באיזור רמת רחל (מתלפיות בדרך חברון פונים שמאלה לכיוון ההפוך מגילה) כי גם שם עושים טסטים לא רק בקטמון וגילה... נ.ב מצטער שחשבתי שאתה נקבה..

Liraz 6q

New member
צודק לגמרי..

אני אילתית ואני יכולה להגיד לך שזה ממש לא קל לעבור פה טסט כמו שזה נשמע.. בתקופה הזאת יש מלא ילדים שלא שמים עלייך ויכולים לקפוץ לך לכביש כי בא להם לדפוק לך ת'טסט.. הנהגי מוניות פה חוצפנים ברמות מטורפות. ובלי שום קשר לכל זה אני בכלל לא חושבת שזה רעיון מעשי.. לא נראה לי שמאשרים דברים כאלה..

moshe alfasi

New member
משיעור 20 בערך...

כמעט כל שיעור הייתי עובר שם, מתרגל התחלה של טסט, סיום טסט, איך להעמיד את הרכב והכל.

למעלה