שאלה חשובה..

דנה EF

New member
שאלה חשובה..

היום ישבתי לי והסתכלתי על נעלי הבלט שלי (שעשויות מעור) וראיתי כיצד לאט לאט הן נשחקות להן... חשבתי לי "איזה יופי שיש נעלי בלט! מזל שזה לא עור הרגליים שלי.." ואז חשבתי שוב.."אם זה לא העור שלי, אז זה עור של מישהו אחר" העור של הנעלי בלט אמיתי? ואם הוא אמיתי, לדעתכם הרג בעל חיים שווה את הנאת הריקוד עם סוג הנעליים הטוב ביותר? יאללה תענו..

ת'אמת..

אני ממש לא יודעת אם זה אמיתי.. לי זה דווקא נראה דיי סינטטי.. בכל אופן.. יש נעלי בלט מבד..

moruush

New member
לדעתי..

איי אי אי את והפילוסופיה המשעממת שלי :) סתם דנה'לה אוהבת אותך. אמממ נדמה לי שהן עשויות מעור סינטטי. ואמ... אם לדעתי זה שווה את הנאת הריקוד.. האמ.. אני לא כ"כ אוהבת בעלי חיים.. אבל מוות לא שווה כלום! גם עם זה היצור הכי מגעיל על אי האדמות והוא לא עשה רע לאף אחד - לא שווה להרוג אותו גם עם זה לדבר הכי מהנה בעולם.. :)

../images/Emo15.gif לא

אני שנים מנסה להשיג נעלי בלט לא מעור. תמיד בסוליה יש עור. אפשר לרקוד ולחיות וללמוד לעשות כל מה שעושים בחיים בלי לפגוע. אם את רוצה את יכולה להיכנס לפורום זכויות בעלי חיים (360) וצמחונות וטבעונות (301) יש לי הרגשה שהולך להתפתח פה שירשור ענק על זב"ח ופה זה לא המקום.

yaeltal12

New member
משהו לא קשור..

הסרטון שבחתימה שלך ממש גרם לי לבכות..

../images/Emo26.gifאני יודעת שהעור בנעלי בלט של

ישראדאנס (בלוך) הוא סינטטי..לגבי דאנסשופ לא יודעת (ולגבי ישראדאנס- 100%..אחד המנהלים הבכירים אמר לי..)

Only Dance

New member
זה נשמע לי הזוי שזה יהיה מבע"ח כי

למה ? זה לא איכותי יותר - כבר הוכח שההבדלים באיכות הם מינימליים ואפילו מסינטטי זה יותר טוב - לא רק בעלי ריקוד בכללי. ומה זה נותן? גם ככה מחליפים נעליים לעיתים קרובות יחסית כי הם מתלכלכות, נקרעות, משתפשפות ומי שמופיעה לא תרצה להופיעה בנעליים כאלה. קאטי.

yuvush

New member
../images/Emo85.gif אין מצב שזה אמיתי..

אם זה היה אמיתי זה היה יקר יותר.. והיה כתוב.. ודרך הגב.. ג אני בכיתי כשראתי את הסרטון..

pie and cactus

New member
נעלי בלט תמיד מכילים עור עד כמה

שידוע לי. אלו שעשויות כולן מעור, אבל גם אלו מבד או נעלי הפויינט - יש עור בסוליה. גם אני רציתי בלי עור בכלל אבל אין. הפתרון (העלוב) שלי הוא למשוך כמה שיותר זמן עם הנעליים כדי שלאורך השנים אקנה פחות.

Only Dance

New member
: \ מה אני אגיד לכם,

בתור טבעונית אבל רקדנית אינני יכוהל להימנע מנעלי ריקוד! אבל אם אני יכוהל להפחית את הנזק ולקנות נעליים מבד שיש בהן מעט עור זה כבר יותר טוב מלקנות נעל שכולה עור אמיתי. אם זה סינטטי אין בעיה אבל אם אתאומרת שבכל זאת יש בסוליה.. קאטי.

pie and cactus

New member
אם תמצאי אי פעם נעלים שהן סינטטיות

לחלוטין, תודיעי. אולי יש כזו "חיה"

אמממ

ראיתי שקטי כתבה שהיא טבעונית.. אז אני בתור רקדנית קונה נעלי בד כי הן יותר נוחות ויושבות לי על הרגל יותר טוב וגם בתור צמחונית אני מעדיפה לקנות את הבד גם אם העור הוא לא עור אמיתי!

Only Dance

New member
אם העור לא אמיתי...

מה הבעיה שלך בתור צמחונית לקנות אותו? אם הוא הבד הוא "עור סינטטי"הכוונה מופק מחומרים כימיים מה הבעיה לקנות את זה? וטבאמת הבד יושב יותר טוב לע הרגל והוא צמוד יותר וממש עוטף את הרגל ונותן חופש לרגל. קאטי.

לא אמרתי שזה רק בגלל שאני צמחונית!!

אמרתי שזה לא נוח בשבילי... לא משנה אם הוא אמיתי או לא...ואני מדברת בתור שני צדדים...צמחונית ורקדנית...

למעלה