שאלה חשובה

Crusader

New member
וואי אתם כבדים

אתם ממש ברי מוח על מכוניות רוני, אינפנטיל בתחום המוטוריקה

גרמי

New member
שיר - רואים שאין לך ילדים.... ../images/Emo13.gif

הגרבר זה ברירת המחדל הגרועה של מזון התינוקות. נרכש רק כאשר כולם חולים, ולא יכולים להכין לבד מחית פירות או ירקות... אבא של מיקה - שאוכלת רק מזון ביתי איכותי ומעולה דרך אגב - אם תחלופת הדלק גבוהה יותר, זה אומר שבמחזור הדלק היומי יש יותר משקעים מאשר מיכל עם מחזור קטן יותר (מתוך הנחה שהדלק אותו דלק כמו בתחנות אחרות) ולכן אני לא כל כך משוכנע לגבי התאוריה שלך...

itzik93

New member
ג´רמי

אומנם כמות המשקעים המצטברת היא כביכול גדולה יותר, אבל ככל שתחלופת הדלק במיכלים מתבצעת בתדירות גבוה יותר, הסיכוי שיצטבר שם ליכלוך (=משקעים) הוא נמוך יותר - המשקעים במיכלים של תחנת הדלק הם (בין היתר) תוצאה של דלק שעומד הרבה זמן ומאפשר למשקעים להידבק ולהתווסף. איציק

© DrorZi

New member
הההה, את מי זה מעניין ../images/Emo35.gif

העובדות מדברות, האוטו נוסע חלק חלק חלק עם הדלק משם, לא משתעל אף פעם, לא כשקר לא כשחם לא ביום ולא בלילה, מניעה בנגיעה ולא נכבה וכל זה קורה בדלק מתחנות אחרות
אז לא מעניין אותי כמה פעמים ביום הם מחליפים את הדלק ואם הם שמים שם מיץ פטל או שוקולד מריר, האוטו נוסע טוב, נקודה .
דרור זי, רק היום השאיר שם 200 ש"ח ... (ועוד 200 ביום ה שעבר)

sronis

New member
גם עם 95 האוטו שלי מניע חלק

לא משתעל באף טמפרטורה כמעט, לא נכבה אף פעם... השאלה היא: האם יש ערך מוסף לחצי שקל נוסף (כתבתי חרוז בפורום תפוז) - ואת זה אני אבדוק בקרוב (נו מתי כבר נגמר מיכל? אוף עם הצריכת דלק ה"טובה" הזאת, עלק) רוני, 9 ק"מ לליטר

למעלה