שאלה חשובה

pain is MY love

New member
סתם שאלה...

לא הורדת כלום? כלום כלום??? אפילו לא שיער במפשעות? איך את הולכת לים?

שגיתא

New member
טוב אין לי יערות הגשם ולפני ../images/Emo54.gif

שאני מורידה ונשארת בבגד ים אני דואגת לבדוק האם אין שערות מציצות וכנ"ל לפני שאני יוצאת מהמים לא משימה מסובכת מידי, כלומר לא מסתובבת עם מראה אלא בעדינות ומהירות מעבירה יד ומסדרת אם צריך, אל תשכחי שאני לא הולכת עם חוטיני זה נראה לי כל כך לא נח, ובואי נגיד שהמעבר לחלק התחתון של הרגל ומתחת לבית בשחי אני לא מורידה לא גבות ולא שפם ולא כלום אני לא מאד שעירה ואני לא סובלת את המראה של כל הגבות שנראות ולאף אחד מבני הזוג שלי לא היתה תלונה בנושא, להיפך קיבלתי מחמאות
על הרעננות הטבעית אם אפשר לקרוא לזה כך
שגיתא
נכון שתמיד דאגתי לשמור על ריח נעים מהגוף בושם דאורדורנט התאמת צבעים, ביגוד נאה אפילו שלוך אבל מותאם לעגילים תכשיטים ואל זה קיבלתי הרבה יותר מחמאות

tamara new

New member
אפשר בשעווה ואז לא גודלים חוטי תיל

תחושת ההנאה מתעצמת בטירוף- לי אין גם לו קצה של שערה ואני לא מבינה איך לא עשיתי זאת קודם! שנתיים בלי בכלל - כמו ילדה בת 3 אבל אישה בת 40 שנהנית.

נועם m

New member
אני כל כך שמחה ששאלת את זה ../images/Emo13.gif

בדיוק התכוונתי לעשות את זה גם
הרי זה פשוט נורא- איפה ולמה החליטו נשות וגברי העולם להפוך את כולנו לנשים עם לוק של ילדות בנות 5 שם למטה?? אני חושבת שזה באמת הגבול- למה מה קרה? שהם יורידו שערות מהביצים ואז נדבר...
אני לא חושבת שיש משהו לא אסטתי בהחלטה לא לגלח הכל. מורידים "ביקיני ליין", אפשר אפילו לגזור קצת אם האורך מפריע לך, מקפידים להתקלח ולשמור על היגיינה, אבל לא צריך להגזים! אבל הנושא עדיין מטריד... אני מפחדת בסופו של דבר שזה גם יהפך למעיין קונצנזוס- כמו עם שערות ברגלים שאף אחת לא מעלה בדעתה לא להוריד, כי זה באמת לא אסטתי... ואז מה נעשה?

פונגי2

New member
שיער לא רצוי?

אוקי אני קצת מתלבטת אם להוריד את השיער באיזור הרגיש מאד.. זה כואב! ואני לא מוכנה לגלח או משהו כזה.. סתם לא מתאים לי. יש את הקטע של תספורת או משהו כזה.. מה הכוונה? תנו לי בבקשה כמה עצות... וטיפים תודה :)

veredp

New member
למה לעזאזל?!

למה אנחנו אמורות להוריד שם? כשהייתי קטנה התעצבנתי שלא גודל לי, ועכשיו אני צריכה להוריד בגלל שלחבר לא נעים לרדת לי? יש לי שאלה אליכן, למישהי פה כן נעים לרדת לחבר שלה כשיש לו את אותה כמות שערות למטה אם לא יותר? גם אתן יכולות בטעות לבלוע אותן, אבל ההבדל הוא שאני לפחות לא שמעתי על אף אחת שביקשה מחבר שלה לגלח למטה.. או שיש לכן לחדש לי?. ואותו דבר בקשר לירידה.. בנים לא אוהבים את זה למה? כי הטעם מגעיל, ומי אמרה פה לחבר שלה שהוא טעים? אנחנו יורדות ומגלחות, עושות הכל כדי שיהנו והם נמנעים מלרדת וואי אני מתחילה להתעצבן פה חח.. טוב נו מחר מחזור..

SUNFLOWER98

New member
../images/Emo69.gifמשולש ברמודה...

אחרי שניסיתי את כל השיטות להסרת שיער המשולש, נוכחתי לדעת שגילוח דוקר, שעווה ומכשירי-מריטה גורמים לצמיחת שיער לתוך העור ולפצעים, והסרת-שיער לצמיתות בלייזר לא התאימה לי כי יש לי שיער בהיר יחסית (לא שחור)והפתרון הכי הכי נפלא הוא (תחזיקו חזק) - אפילציה. כן, מחט חשמלית. שמים הרבה משחה מאלחשת (אמלה) ומצטיידים בכח סבל אבל התוצאה - פטור מלא מהעסק הזה לכל החיים. הורדתי ה-כ-ל (ישבתי במשך תקופה אצל האפילטורית ממש כמו אצל גינקולוג, אבך התוצאה - שווה הכל...) והשארתי רק משולש קטנטן וסמלי לקישוט למעלה, אותו אני גוזמת להנאתי מדי שבוע בעזרת מכונת תספורת (על אורך 0). הגבר שלי מת על זה (זה נעים וחלק ומעצים לי ולו את התחושות בזמן הסקס, תמיד נקי ואסתטי ומבושם, לא נתקעות לו שערות בין השיניים - בקיצור מומלץ בחום). המשולש הקטנטן שהשארתי נותן תחושה שמדובר באישה ולא בילדה ו...כל הצדדים מרוצים. זה פשוט מדהים. אמנם השיטה הזו לא הפיכה אבל אני לא מאמינה שאי פעם ארצה לגדל שם מחדש (באותה מידה שאין סיכוי שאי פעם שיער הרגליים יחזור לאופנה...)

למעלה