שאלה חשובה

קשת

New member
שאלה חשובה

ושאני אבין אחת ולתמיד
אני בטוחה שהשאלה נשאלה פה המון פעמים והנושא נתחן, אבל אני חייבת לדעת. היו לי כמה בני זוג ואף פעם לא חשבתי על להוריד את השערות שם למטה. כמובן שצריך להיו תאסתטים ולעשות מפשעה וכו.. אבל האם באמת הגברים מצפים לזה שנוריד את הכל. אני מבינה שיש נשים שאוהבות את זה ככה יותר, אבל באמת שאני לא חשבתי על זה אף פעם ולא שמעתי תלונות. האם הגברים מצפים לזה באמת? פספתי משהו?

יש שאוהבים ויש שלא...

אני למשל מורידה הכל... גם לפני שהתחלתי לצאת עם החבר... ולמלזי נודע לי שהוא לא אוהב שיש שם שערות למטה... אבל יש כאלו שאין להם בעיה ועובדה שיש מלא שלא מורידות אבל זה לא מפריע לגבר...אולי אפילו להפך..לא יודעת... חוץ מזה לדעתי זה מפריע כי תארי לך שהגבר יורד לך ופתאום נתקל ברעמת שיער.... לא ניסיתי את זה אף פעם ככה, זה רק מחשבה מה יקרה אם יהיו שם שערות...יכול להיות שאני טועה... זו רק דעתי... מקווה שעזרתי....

Molly88

New member
זה פסדר גמור, גמני לא מגלחת למטה

רק מנקה מסביב, לפעמים גוזרת קצת, אבל בעיקרון משאירה שם שיערות. החבר אוהב את זה ככה, הוא טועם שעם שיער זה יותר נשי. חוצמזה, אין לי כוונה להפוך את הכוס שלי לכוס של ילדה בת 3. אנחנו נשים, טבעי שיהיה לנו שיער שם, כוס חלק זה לא הכי טבעי, ויש המון גברים שלא אוהבים חלק (כמו החבר שלי).

Zoharrr

New member
מסכימה איתך,גמני ככה :)

חוצמיזה שמגלחים השיער אח"כ צומח כמו סכינים,אי אפשר לגלח כל יום,והחבר שונא את איך שזה מרגיש ומעדיף שאני ישאיר שם שיער.

קשת

New member
אני מסכימה

בעקרון שלא צריכים להראות כמו ילדה בת שלוש, פשוט תהיתי אם פספסתי משהו. מעניין אותי גם מה הדרך היעילה ביותר לנקות שם מסביב. עם סכין- זה עושה גירויים וצומח אחרי יומיים בערך ועם שעווה, ניסיתי לעשות לעצמי כמעט מתתי! יש טיפים?

Zoharrr

New member
ניסית שעווה קרה?

זה יותר פשוט,את גוזרת את הרצועות לגודל שבא לך,מצמידה ומושכת...

Zoharrr

New member
מזותומרת?!

כנגד כיוון הצמיחה! :) לכיוון הבטן כלומר...

קשת

New member
אז ככה

ממש לא הלך עם השעווה הקרה אבלללללללל יש לי את המכשיר החדש של בראון (מומלץ בחום!) יש לו את החלק המיוחד, הכאב היה נסבל ביותר, הרבה יותר הגיוני מהשעווה, והכל יפה ונקי מסביב:9 תודה רבה. אז את הסוגיה הזו פתרנו, ולפי מה שאני מבינה עד עכשיו, לא פספסתי כלום. בקטע של להוריד הכל כלומר...

Zoharrr

New member
בהחלט לא פיספסת כלום

אני גם חושבת שהרעיון של "להוריד הכל" קוסם לנערים צעירים מאוד, לגברים זה פחות עושה את זה. (מזל שנפלתי על נער מספיק בוגר D:)

גם אני נגד הורדת שיער....

מעבר לעובדה שלא כל הגברים אוהבים אותנו מגולחות, הדעה שלי שמכוון שזה פשוט לא נעים ומציק במיוחד כשהשיער מתחיל לצמוח מחדש... הרי אף גבר מעולם לא חשב להוריד שיער אצלו?!! אז למה לכל הרוחות אנחנו צריכות לעשות את זה??!!! לא מספיק רגליים, בית שחי ועוד כל מיני חלקי גוף שונים???!!! מספיק לשמור על היגיינה ודי.

Zoharrr

New member
אני לא נגד :)

לפעמים מתחשק לי,אני תופסת סכין ומגלחת הכל... אבל לא ממש אוהבת את זה.... לא אוהבת להסתכל על זה. ואחרי שמגלחים כמה פעמים,לא מציק כבר שזה גודל :)

pain is MY love

New member
לא קשור

כל פעם שהנושא עלה לשיחה ביני לבין גברים בגילאי 23-27 התשובה היתה אותה תשובה- מעדיפים מגולח! אולי לא מגולח עד הסוף אבל בטח ובטח לא טבעי. איך קיבינימאט אפשר לרדת למישהי שמנסה לפתח את ארץ ישראל בעזרת יערות הכרמל שהיא מגדלת בכוס שלה?!

Zoharrr

New member
תקשיבי לי...

רוב הגברים שאני נתקלתי בהם, דווקא העדיפו שזה לא יהיה חלק. לרוב כי הם שונאים את איך שזה גדל,או כי הם חושבים שזה כמו כוס של ילדה וזה מגעיל אותם. ואין לי יערות הכרמל D: אני מניחה שאלכס בכלל לא מרגיש את זה כשהוא יורד לי, אני עושה קו ביקיני בשעווה, ומקצצת את השאר:)

נועם m

New member
לכי לקוסמטיקאית

שווה את המחיר- הן מקצועניות ועושות את זה כך שאין בעיות אחר כך
(ואני מדברת רק על ה"ביקיני ליין"- גם אני לא מורידה הכל...)

pain is MY love

New member
בבקשה

גם טבעי שיהיו לנו שיערות ברגליים ובבית שחי... נורא טבעי! אסטטיקה גבירותי ורבותיי...

ב ד

New member
אז מה אתן ממליצות...?

אני כבר הרבה זמן חושבת על העניין של מה לעשות שם למטה... האמת שהרעיון של להוריד הכל ממש לא קוסם לי. אבל עדין יש לי הרגשה שכדי לעשות משהו.. כלומר- אין כדי לסדר או להוריד בצורה שזה לא ידקור אחר כך או לא יכאב...? אשמח לשמוע :)

נועם m

New member
הממ...

קודם כל- "ביקיני ליין" בכל זאת מומלץ לעשות, כדי לא לזעזע את הרוחצים בים
בעיני הכי טוב זה ללכת לקוסמטיקאית ושתוריד לך עם שעווה- כך השערות לא צומחות בתור זיפים, לוקח להן זמן לצמוח, וגם עושה לך את זה מישהי מקצוענית (באזור רגיש שכזה לא נראה לי שכדאי לקחת סיכונים...) בנוגע לשיער הערווה עצמו- שמעתי על בנות שגוזרות אותו קצת (אם האורך מפריע לך), ועוד כהנה רעיונות יצירתיים: חופפות עם קונדישינר כדי לרכך אותו, מסרקות אותו, הכל כיד הדמיון הטובה עליך...

שגיתא

New member
אהלן קשת ../images/Emo176.gif ../images/Emo54.gif

לא רק שאני לא מורידה ומעולם לא גילחתי במפשעה דבר, אני אפילו נהנית
מתחושת השיער במקום בשעת מצב אינטימי כזה או אחר
, מעולם לא קיבלתי תלונות בטבעי אם לא הייתי שומרת על עצמי (אני בעלת ריחות גוף)
ואפילו קיבלתי מחמאה מאחד שהעיד על עצמו כאוהב מגולחות מושבע בואי נגיד שזה לא היה משהו חד פעמי, מה גם שמאחר ולא נגעתי בשיער הזה הוא מאד נעים ולא דוקרני
שגיתא

למעלה