שאלה חשובה... איך אני יודע אם אני מתאים לדגמן ועם מי עליי לשוחח?
ע עליסה להתראות New member 1/7/06 #2 לך לסוכן/ סוכנות דוגמנות והם יכולים להגיד לך אם יש לך נתונים מתאימים. תציג תמונות שלך כדי שיראו איך אתה מצטלם.
לך לסוכן/ סוכנות דוגמנות והם יכולים להגיד לך אם יש לך נתונים מתאימים. תציג תמונות שלך כדי שיראו איך אתה מצטלם.
R ran refael New member 2/7/06 #15 יונתן דייויס? אווו חבר טוב מ NY ../images/Emo13.gif נחמד לראות שמות מוכרים כאן
R ran refael New member 2/7/06 #16 יש לך תמונה מעודכנת יותר? התמונה הזו צולמה עוד בתקופה שיונתן היה מצלם עם 300D מאז הוא עבר ל 20D ולאחר מכן ל 5D בקיצור.. לפני דיי הרבה זמן
יש לך תמונה מעודכנת יותר? התמונה הזו צולמה עוד בתקופה שיונתן היה מצלם עם 300D מאז הוא עבר ל 20D ולאחר מכן ל 5D בקיצור.. לפני דיי הרבה זמן
S SuperStar666 New member 2/7/06 #13 רציניים מאוד. תתקשר לסוכנות 035619777 אתה יכול לדבר עם מיכל, רויטל או נורית. ותבקש מהן לקבוע לך פגישה עם רוברט בכלשהו יום קבלת קהל. בהצלחה
רציניים מאוד. תתקשר לסוכנות 035619777 אתה יכול לדבר עם מיכל, רויטל או נורית. ותבקש מהן לקבוע לך פגישה עם רוברט בכלשהו יום קבלת קהל. בהצלחה
ג גלית456 New member 2/7/06 #18 בטח.. יולי,לוק,עלית,DNA ויש את hh models שנחשבת לסוכנות לא ממש מוכרת אבל יחסית חדשה בשוק..
פ פינקיבו New member 3/7/06 #20 נראה כי אתה מתלבט.. אתה ניראה טוב..אבל ניכר כי אתה מחפש משהו עם יותר משמעות..או שלא? ולא,אני ממש לא מהתחום
נראה כי אתה מתלבט.. אתה ניראה טוב..אבל ניכר כי אתה מחפש משהו עם יותר משמעות..או שלא? ולא,אני ממש לא מהתחום