שאלה חשובה...

pbarakp

New member
שאלה חשובה...

אני וחברה שלי עשינו את זה בלי קונדום אבל לא גמרתי בכלל. יצאתי ממש מוקדם מחשש שאני אגמור. יום לאחר מכן היא לקחה פוסטינור 2 . ועכשיו שבוע הבא היא אמורה לקבל מחזור אבל בינתיים אוכלים סרט... במידה והיא כן בהריון היא אמרה שהיא לא מוכנה לעשות הפלה.. היא אמרה שיש כדורים למניעת הריון שיכולים לעזור במצב כזה ואני לא מבין גדול בכדורים פונה אליכן הנשים במדור זה כדי שתעזרו לי לדעת מה אפשר לעשות במצב שבו היא בהריון אבל לא מעוניינים בילד ולא רוצים לעשות הפלה.. (ד"א לא עבר שבוע מקיום היחסים)... ככה שזה ממש בהתחלה... תודה מראש ..

הכנסתי?

מציעה לזכור שזה פורום לנשים שמדבר על מיניות נשית ולהשתמש בשפה קצת יותר מתאימה...

תהיו יותר אחראיים....

לפי מה שסיפרת לא ניראה לי כי יש סיכוי גדול שחברה שלך בהריון. גם בגלל שלא גמרת בפנים וגם בגלל שהיא לקחה ישר פוסטינור... אבל תמיד כאשר לא ניזהרים מספיק כמו במקרה שלכם יש סיכוי להריון. אין הרבה מה לעשות אלא רק להמתין למחזור, שאגב עלול לאחר הפעם בגלל שהיא בלחץ מכך... ולאו דווקא בגלל הריון. להבא תלמדו את הלקח ותהיו יותר אחראיים... יש היום כל כך הרבה אמצעי מניעה שאני לא מבינה איך ניכנסתם למיטה בלי גלולות או לפחות קונדום. תגיד לחברה שלך שילד זה לא משחק זאת אחריות עצומה ושינוי אדיר בחיים. לא ציינת את גילכם אבל אני מסיקה כי אתם מאד צעירים. שום הנאה של רגע לא שווה שתהיו משועבדים מגיל כל כך צעיר. ילד צריך תשומת לב של שני הורים בוגרים והטיפול בתינוק זאת תורה בפני עצמה. אנא פנו בהקדם לרופא על מנת שירשום לה גלולות כי גם אתם צריכים עדיין לגדול ולהתפתח ולהנות מהחיים.

מומלץ להימנע מהצורך בכלל

לשאול את השאלה הזאת ופשוט להיות מוגנים... ובטח להימנע מהשימוש בפוסטינור כאילו שזה היה איזה מסטיק או סוכריה שבולעים בכיף. מדובר על גלולות שמשבשות את כל התפקוד ההורמונלי ועושות ממש ממש בלגן בכל הגוף. ולשאלתך, אם היא לקחה פוסטינור אז אני לא מבינה מה השאלה. אלו הן הגלולות שאמורות למנוע אפשרות של הריון, לאחר מעשה.

למעלה