שאלה חשובה

Your sweet87

New member
שאלה חשובה

לעיתים קרובות אני רואה צל שחור אצלי בבית. כמה פעמים הוא ניסה לגעת בי ע"כ שהושיט יד לעברי והסתכל מהחלון מתי שחזרתי ממשפחתי לבילוי. זה שד או רוח רפאים? מה הוא רוצה ממני? פשוט אני רוצה לקבל מידע על הדבר הזה. אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור את החידה.

שלום

יעזור קצת לקבל יותר פירוט לגבי ה"צל" שאת רואה- האם את רואה אותו דרך חלונות? האם את חשה בנוכחותו או רק רואה הבזקים רגעיים שלו? האם את חשה פחד כשאת מבחינה בו? האם היו עוד תופעות כמו דיבור, רעשים, הזזת חפצים וכד'? (פחות סביר).

Your sweet87

New member
פירוט נוסף לגבי ה"צל"

בהתחלה אני נבהלתי כאשר ראיתי את ה"צל" לידי אבל בהמשך הייתי חסרת אונים כי לא הבנתי מה הוא רוצה ממני. אני לא חשה בנוכחתו מפני שהוא מופיע מולי בכל פעם ללא הודעה או סימן לפני שזה מתרחש. לא היו תופעות כמו דיבור, רעשים, הזזת חפצים אבל לפני שכל הסיפור הזה התחיל, שמעתי נערה בוכה.

למה את מתכוונת?

אם אני בטוחה באמינותך? אם אני בטוחה שיש "צל"? בוודאי שלא. אבל אם את בטוחה בכך זה כל מה שצריך בעצם, לא?

תראי

אם את חשה כי ה"צל" מביט בך ועוקב אחרייך מדיי פעם, מושיט יד לנסות לגעת בך וכד', וזה בהחלט לא אדם כלשהו בביתך, אז אין שום תשובה אחרת... אם את רוצה לפתור את הבעיה, ואת בטוחה בה, פני למדיום. *האם אנשים אחרים בביתך גם חשו בתופעה?*

למעלה