שאלה חשובה

d a n i e l s 5

New member
פשששש איזה החלטתיות.

אולי ניסית על עצמך...וזה באמת היה קירות וארון בגדים וזהו....וזה לא עבד. כשהבית הוא על כל המכלול (ראה הודעתי למעלה) זה עובד ! גם במרחב הזמן. יכולה לזמן לך שיחה עם הבנות שלי....רק תגיד. ושוב מדגישה צריך שני אנשים לדרך החיים הזאת.

god knows why

New member
היי

במקרה ראיתי את ההודעה שלך בדף הראשי אני בת 14 וחיה במשמורת משותפת, ולא הייתי יכולה אחרת. כןכןכן! הילד ירוויח מזה המון.

קצת ניסחפתם..

להביא עדים..?? אולי באמת תשתפו גם את הילדים בדיון...? וכך כל אחד מיכם יוכיח כמה הוא צודק ודרכו היא הנכונה....? הגזמה פראית..

Ianp

New member
את לא לבד ושמעתי מהרבה ילדים

שהיו משוועים לחלוקה מאוזנת של ההורות בין הוריהם !!! הדבר לדעתי מחוייב מציאות כאשר שני ההורים מעוניינים וחבל על אותם ילדים שאחד ההורים מתרחק מיוזמתו אבל את אלו שמעוניינים למלא חובתם חובה דווקא לקרב.

רוצה נו אז...../images/Emo88.gif

ילד חייב יציבות בחיים וכל סיפור המשמרת המשותפת הוא המצאה לשלם פחות מזונות. שיראה תילד מתי שבא לו שיהיו הסדרי ראיה חופשיים אבל משמורת זו את. ושיהיה בהצלחה

galia1962

New member
בהמלצת הפסיכולוגית שלוותה אותנו

בתחילת הדרך, בחרנו בהורות משותפת, אבל בבית משמורן אחד, עם הסדרי ראיה ברורים, עם הרבה גמישות. ועם מגורים בקרבת מקום (מרחק 5 דקות הליכה ) אב בנותיי שותף מלא בכל ההחלטות ובכל האירועים בחייהן. הוא מדווח ושותף פעיל בכל מה שקורה להן. ויש להן בביתו חדר משלהן והרגשה של בית חם גם אצלו. ומאחר וגר קרוב, לא צריכות לקטוע את שגרת חייהן והחברות שלהן כשאצלו אבל עדיין הבית וההעוגן הוא איתי ואצלי, לצורך הרגשת היציבות. כשחולות, כשחוזרות מטיול, כשלא מסתדר לגדולה, הן מעדיפות את הבית.

ט ר ז ן

New member
לדעתי ילד צריך פינה אחת משלו

הילד שלי כבר בן שמונה ושאל אם זה יהיה בסדר שלביש של אמא שלו הוא יקרא הבית "שלנו" ולבית שלי הוא יקרא הבית של אבא ככה זה לא יבלבל אותו ואת החברים שלו. אפשר להתווכח עם זה?

Chivalrous

New member
חבל....

שהודעות נוספות כבר לא יקפיצו את השירשור הזה. דווקא היה לי מה להגיד (וזו עדיין לא ערובה לכך שאכן אגיד).

Chivalrous

New member
כמו שחשבתי...

הנושא החשוב הזה... ישקע לו לתהומות הארכיון.

avikka

New member
תגובה

אני חושב שתגידי בסדר מנסיון שלי של גרוש וגבר אנחנו סתם אומרים בכדי להלחיץ את הצד השני ובכדי לקבל בתמורה משהוא אחר במקום

למעלה