שאלה חשובה !!!

n a t i 007

New member
שאלה חשובה !!!

שלום יש לי כלבה מסוג כנעני - זאב בת שנה ו 5 חודשים לאחרונה התחילו להופיע כתמים חומים קטנים על עורה חשוב לי לציין שלא החלפנו לה את סוג המזון או עשינו משהו חדש , אשמח לדעת אם יש סיבה לדאגה תודה מראש עינת

Twinsen2005

New member
היי עינת...

האם הכתמים הם על כל הגוף? האם יש קרחות באיזורי הכתמים? האם זה נראה כאילו הם "מגרדים" לכלבה? איפה הכלבה חיה? בתוך הבית? מחוץ לבית?

עוד שאלות

מה לעשות - אנחנו צריכים קצת יותר פרטים כדי להתייחס ברצינות למקרה כזה. הכי טוב אם תוכלי לצלם את הלקויות - מרחוק, מקרוב, באור טוב. חוץ מזה פירוט על אורח החיים, טיפולים מונעים, וכל מה שTWINSEN שאל...

n a t i 007

New member
מידע נוסף לגבי הבעייה!!!!!!!!!!!!|?

הכלבה שלי חייה איתי בדירה אני מקלחת אותה אחת ל5 חודשים מסרקת אותה פעמיים בשבוע ודואגת לה מאוד היא מטופלת באמפולות נגד פשפשים אני שמה לה אמפולה אחת פעם בחודש ... היא מבקרת את הוטרינר פעם בשנה בערך כשצריך לעשות חיסונים אני פונה אליכם בפורום לגבי השאלה מאחר ואני סטודנטית וכל ביקור כרוך בלא מעט כסף הכתמים החומים מכסים את עורה לא את הגב רק את הבטן יש לה קרחת ממש ממש קטנה בערך סנטימטר ברגל האחרוית השמאלית בכף הרגל לפני חצי שנה היה לה משהו דומה (קרחת קטנה גם ברגל) לקחנו אותה בזמנו לוטרינר ואחרי שהוא לקח משטח או משהו כזה לבדיקה הוא חזר עם תשובה שהכל בסדר ורק מרחנו לה סבון וזה עבר אני כרגע מורחת לה מישחה נגד פצעים ושוטפת לה את הפצע עם סבון טבעי ומורחת אלורה 3 פעמים ביום אני ממש מקווה שתוכלו להשיב לפנייתי שוב תודה מראש עינת

המשך שאלות

האם זה מגרד? האם זה אדום? תמונה!!! מאד קשה עם בעיות עור בלי תמונה. באופן כללי מה שאת מתארת יכול להתאים לפטריה, לבעיה הורמונלית, לאלרגיה (לא ממש נשמע ככה אבל אולי) ולעוד דברים. מה מכילה המשחה שאת שמה? או לפחות מה השם שלה? צריך להזהר עם דברים כאלה בלי פיקוח של וטרינר. ננסה לעזור לך, אבל צריך תאור מלא של המצב ושוב - תמונות.

n a t i 007

New member
תודה!!!

טוב אני מאוד מודה לך על הרצון לעזור אני מבינה שקשה לתת תשובות מבלי לראות במה מדובר אני חושבת שאני אקח אותה כבר ביום ראשון לוטרינר כנראה שאין מזה מנוס .... אני ממש מודה לך :) שתהייה שבת שלום עינת

למעלה