שאלה חשובה....

שאלה חשובה....

אני בהתלבטות אני כמעט סגור על מקלדת שליטה של m אודיו אבל ראיתי היום אורגן חדש עם חיבור מידי המפרט שלו נשמע די טוב עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדלים בין הקלידים עצמם בין המקלדת שליטה לאורגן ואם יש הבדל בניהם בכלל? (ברגישות יעני מנגנון פטישי וכו..מה יותר איכותי? ) הוספתי קישורים לשני המקלדות. תודה מראש.

bomba6

New member
ועל מה תשלוט?

כאילו, הכל טוב ויפה לקנות מקלדת שליטה, אבל צריך לשלוט בעזרתה על משהו... ככה שאתה צריך מקלדת שליטה + אורגן... אלא אם כן אתה מחבר אותה למחשב ועובד עם תוכנות ופלאגים של VST. בכל מקרה- המקלדת הזאת אין לה שום מנגון פטישי, שום אפקט after touch ושום דבר מיוחד... יהיה יותר קל אם תפרט מה השימושים שלך, ומה אתה רוצה לעשות. גם PSR-295 הוא די בסיסי וחסר הרבה פונקציות, אבל שוב, השאלה היא מה אתה צריך. יש מקלדות שליטה מדהימות של 88 קלידים, עם מנגון פטישי מלא (או חלקי) שיכולות להיות תוספת נפלאה לאורגן סביר. אני לא חושב שהשילוב של השתיים שהזכרת הוא מופלא. כאמור- מה מטרותיך ומה תקציבך. חג שמח. נצל"ש לכל עוטי הכיפה: מה ההבדל בין מתן תורה לשמחת תורה? לי הכל נשמע אותו הדבר.

פירוט ...

אני ממתכוון לחבר אותה למחשב לעבוד עם פלאגנים של vst ..אני רוצה להשתמש במקלדת כדי להוסיף כלים באמצעות נגינה ולא דרך החלון של מהמידי כי נמאס לעשות הכל עם העכבר...והתקציב הוא עד 2000ש"ח

אמממ....

אני יודע שהיא מספיקה, אבל זה לא מה ששאלתי שאלתי אם יש הבדל באיכות של הקלידים בין האורגנית למקלדת שליטה יש אורגניות עם קלידים חצי שקולים כמו המקלדות שליטה ?

bomba6

New member
אורגנית לא,

אבל יש לימאהה או רולנד מקלדות שליטה עם 76/88 קלידים שקולים, חצי שקולים, בוודאי... אבל אני לא בטוח לגבי טווח המחירים שציינת. תצטרך לעשות סיבוב בחנויות ולבדוק את המוצר לפני. לקנות באינטרנט זה חתול בשק. באורנית פשוטה (מסדרת PSR, או כל משהו בסיסי אחר של רולנד או קסיו) אין קלידים שקולים.

תודה אחי..

76\88 קלידים זה יותר מידי אני הולך על 61 קלידים וכנראה אני אקנה בסוף מקלדת שליטה טובה ואוסיף לה ראק נחמד (כשיהיה יותר ג'ובות) בינתיים זה יספיק לי תודה שוב .

למעלה