שאלה חשובה

שאלה חשובה

שלום לכם! יש לי פרופיל 45 ואני מאוד מעוניינת בתפקיד הדרכתי, אפילו פיקודי. המחשבה הראשונה שלי הייתה מכית אבל הבנתי שצריך פרופיל של 72 ומעלה. לכן שאלתי היא אילו תפקידים הדרכתיים/ פיקודיים יש לפרופיל זה אם יש?

LiniLin

New member
כל אלה-

אופק אחראית חומר תקשוב מסווג (אלחוטנית) אחראית רישום לוגיסטי אלחוטן/ית נוף בודקת ציוד אלקטרוניקה בוחנת תחמושת בקרית שליטה ימית גרעין נח"ל דובר צה"ל (מש"ק/ית דוברות) חובש/ת חווטת אלקטרוניקה חונכת במכללה הטכנולוגית של חיל האוויר חונכת מתמטיקה ופיסיקה בביה"ס לטיסה חוקרת מודיעין אוויר חוקרת מודיעין ימי חוקרת עבודה חייל/ת בגופי תיאום ותכנון חייל/ת משטרה חייל/ת שירות בתי סוהר חיילת מוסד חיילת משטרה חיילת משרד הביטחון חיילת שב"כ חיל החינוך והנוער חיל הלוגיסטיקה חיל הרפואה טכנאי/ת קשר טקטי (תקשוב) כותב/ת לומדה כתב/ת צבאי/ת (גלי צה"ל) להקה צבאית מאבחן/ת פסיכוטכני/ת מאבחנת מדעי ההתנהגות מאבטח/ת מתקנים מאחזקת תחמושת מדריכ/ת נוער - מדריכה בלימודי ארץ ישראל ומורשתה בקהילה מדריכה במסגרת החינוך הבלתי פורמלי (חימ"ש) מדריכה במסגרת החינוך הפנימייתי מדריכה במרכזי הדרכה ושל"ח מדריכה בפנימיות יום/ מועדוניות מדריכה לקליטת עלייה מדריכת אב"כ בפיקוד העורף מדריכת אוכלוסיה לשעת חירום מדריכת התגוננות בחיל האוויר מדריכת חינוך פנימייתי מדריכת מאמן טיסה (סימולטור) מדריכת מוזיאון במשרד הביטחון מדריכת מוזיאון ח"א מדריכת שמע מוקדנית שירות מורה חיילת בקהילה ובקליטת עלייה מחסנאית טכנית (אחראית ניהול מלאי) מכשירנית אופטית מכשירנית ימית מנהל/ת רשת מחשוב (מפעיל/ת מחשב) מנהל/ת תשתיות מערכות מחשב (מפעיל/ת מערכות מחשב) מנהלת חשבונות מנהלת רשת מחשוב (מפעילת מחשב) מנהלת תשתיות מערכות מחשב (מפעילת מערכות מחשב) מפענח/ת תצלומי אוויר מפקד/ת כיתת טירונים/ות (מ"כ/ית) מפקח/ת בקרת רשת מש"ק/ית ביטחון מידע מש"ק/ית הוראה מש"ק/ית כיבוי אש תעופתי מש"ק/ית לוגיסטיקה מש"ק/ית מטה למידע נוסף מש"ק/ית קישור לכוחות הזרים מש"ק/ית שלישות מש"ק/ית שק"ל (שק"ם) מש"ק/ית תיאום וקישור מש"ק/ית תכנון כוח אדם ומידע מש"קית מודיעין ניווט ותחקור מש"קית מטה מש"קית נפגעים מש"קית עלייה מש"קית רישום מש"קית שליטה מתחזק/ת מערכות ותחנות דלק נהג/ת רכב משא נהג/ת רכב קל נהגת רכב קל נשקית סייעת רופא שיניים סמב"צית (עובדת חדר מבצעים) סמלת מבצעים הובלה ספק/ית אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה עובד/ת ציוד בטיחות והצלה עובדת אחסנה יבשה עובדת חדר הגנת קרקע עובדת חקר מודיעין עובדת מבצעים אוויר (פקמ"צית) עובדת מעבדה כימית עובדת מעבדה רפואית עובדת מעבדת צילום עוזרת בקר עוזרת חזאי עיתונאי/ת צבאית (כתב/ת "במחנה") פקח/ית טיסה פקידה צפרית - מונעת מפגעי ציפורים קצין/ת לוגיסטיקה קצין/ת שלישות קצינת תכנון ראש לשכה רכז/ת חינוך וידיעת הארץ (רכז/ת חווי"ה) רכז/ת מתגייסים רכז/ת קישור וגיוס רכזת התרעה רכזת יחידת רכב מגויס רכזת כוח אדם רכזת שיקום רכזת שירותי רפואה רכזת תנאי שירות (מש"קית ת"ש) רכזת תשלומים רשמת שב"ס (שירות בתי הסוהר) שחקים שרטטת/ גרפיקאית תברואנית תזמורת צה"ל תיאטרון צה"ל תכניתנ/ית (ממר"מ) כפי שאת רואה יש הרבה תפקידי הדרכה פירוט על כל התפקידים תוכלי למצוא כאן: http://www.shavuz.co.il/recruit/job.asp

נו? אז יש שם תפקידים פיקודיים.

אני הולכת להיות מדריכה ואני עם פרופיל 45. ואם הייתי עוברת את המיוניםה ייתי הופכת למפקדת שאינה קצינה לעולים חדשים. למה סתם להגיד "אין"?

LiniLin

New member
אני מקווה שזה לא היה אליי

כי אני יודעת שיש תפקידים פיקודיים לפרופיך 45, פשוט שירשרתי את זה ישירות לשאלה שלה.. לא לכעוס

לא אלייך../images/Emo140.gif אלא לאלה שמזלזלים.

יש כ''כ הרבה תפקידים פיקודיים ושל הדרכה בפרופיל הזה,סתם מזלזלים,פרופיל 45 זה לאנשים עם אסטמה ובעיות גב או משהו בסיגנון,זה לא שאנחנו כאלה מוגבלים...

aqqanox

New member
זה מהמשפטים שלומדים לפסיכומטרי

איסתרא בלאגינא קיש קיש קרי :X

למעלה