שאלה חשובה:

jazzistco

New member
שאלה חשובה:

1. האם יש צורך ללמוד ולזכור רק את משמעות התמרורים או שיש גם חובה לזכור את המספר של כל תמרור? 2. בספר התיאוריה שלי, הפרק שמסביר על המנוע כלל לא מובן לי... מה כדאי לעשות? האם יש למישהו המלצה על ספר אחר או אתר מסויים שמסביר בצורה יותר טובה על העניין הזה? תודה לכל העונים!

רן88

New member
תשובות

1. אין שום צורך לזכור את המספרים של התמרורים. בתיאוריה יש לוח ענק עם התמרורים ומספרם. 2. אין לי המלצה למקום שמסביר את זה ממש טוב. גם התיאוריה לא מנסה להוציא אותך מכונאי רכב, כך שאם אתה לא מבין כל שטות קטנה אל תילחץ. בהצלחה.

Krishi

New member
בקשר ל-1. מספיק לדעת מה המשמעות

במבחן עצמו יהיה לך לוח עם כל התמרורים ממוספרים... בקשר ל-2. איזה ספר תיאוריה יש לך? בדרך כלל הספר הכחול שמוכרים בחנויות ספרים מסביר מספיק טוב. אתה מוזמן לשאול פה שאלות או לחילופין לבקש מקרוב משפחה שמבין בזה שיסביר לך

jazzistco

New member
לא השגתי בחנות...

קיבלתי ממישהו... בצבע כחול (זה כמו תמרור "דרך מהירה" כזה...) כתוב על הכריכה "הנהיגה 2006 - הכנה לבחינות עיוניות - הדרך המהירה"... 96 עמודים...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

1. לא, ובמקום שבו עושים תאוריה יש לוח ענק עם כל התמרורים ומספריהם. 2. 2 דרכים: * ללמוד ממישהו שיודע - מישהו שמבין איך המנוע פועל (לא ברמה של מוסכניק אלא סתם אחד שעבר תאוריה או שתיקן אי פעם את הרכב שלו). * בתוכנה שאני למדתי איתה לתיאוריה, "נהיגה נכונה", יש פרק שלם על המנוע והבנתי מצויין.

למעלה