כן, לא משהו חכמים... היה במעריב? מישהו יכול לסרוק לי שאני אראה, כי אין לי מעריב!
I ICדרוש New member 14/3/06 #21 ../images/Emo80.gifכן, לא משהו חכמים... היה במעריב? מישהו יכול לסרוק לי שאני אראה, כי אין לי מעריב!
A Addicted To You New member 14/3/06 #22 נצל"ש לא מאמינה! סוף סוף! הגיעו הכרטיסים של ה26! זהו! לא דואגת יותר יש לי את כל הכרטיסים שלי! חחחח
I ICדרוש New member 14/3/06 #25 ../images/Emo80.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gifחח הגיע הזמן...../images/Emo3.gif
ה הילאריי New member 14/3/06 #26 וואלה אניי עדיין לא קיבלתי את הכרטיסים ! התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם בדרך תוך איזה 3 ימים הם אצלי !
וואלה אניי עדיין לא קיבלתי את הכרטיסים ! התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם בדרך תוך איזה 3 ימים הם אצלי !
ה הילאריי New member 14/3/06 #29 אני מאושרת ! קיבלתי הרגע את הכרטיסים וואי אני מאושרת שמחה איך שקיבלתי אותם פרציתי משמחה !!!! ואאאאיייי כל מי שלא קיבל לא לדאוג אתם כנראה תקבלו עוד השבוע !!!
אני מאושרת ! קיבלתי הרגע את הכרטיסים וואי אני מאושרת שמחה איך שקיבלתי אותם פרציתי משמחה !!!! ואאאאיייי כל מי שלא קיבל לא לדאוג אתם כנראה תקבלו עוד השבוע !!!
מ מאוהבת לנצח New member 15/3/06 #31 הגיע הזמן באמת../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif נכון שהמעטפה והכרטיס מזה יפים?! חחחח