שאלה חשובה

shlomiking87

New member
שאלה חשובה

לא היה לי אף פעם חלום צלול ידעתי על זה כבר לפני 3 שנים או יותר נכון רק לפני 3 שנים קשה לי מאוד לזכור את החלומות שאני חולם וגם אין לי בכלל זמן לכתוב אותם אם אני זוכר אז ראיתי שיש שתי שיטות שיטה אחת לכתוב את החלומות כל הזמן וגם לעשות כל מיני סימנים שיראו לך אם אתה בתוך חלום או אם זה אמיתי --- בדיקת מציאות השיטה השנייה היא לנסות להיאחז במודעות תוך כדי שהגוף וחלק מהמח כבר נירדם ----- האם יש מישהו שמצליח את השיטה השנייה בקביעות ובהצלחה?? האם יש שיטות להכריח את הגוף לבצע חלום צלול??? האם יש כאלו אנשים שמצאו דרך או שחושבים שהדרך שהם חולמים בה היא הכי טובה?????? בבקשה תביאו לי תשובות אני חייב לחלום חלום צלול האם יש איזשהו מכשיר ממש ממש מצליח וטוב להפיכת חלומות לצלולים אבל ממש טוב????? ,

silverhawk

New member
לא הבנת נכון

לא מדובר בשתי שיטות, אלא בשני דברים שונים לחלוטין (שלא סותרים אחד את השני). את בדיקות המציאות אתה תצטרך בלי קשר לכלום על מנת להוכיח לעצמך כי אתה חולם. הדבר השני שתיארת הוא שיטת הווילד. זוהי אחת מן השיטות המתקדמות ליצירות חלומות צלולים. בכל מקרה, נראה שאתה די חדש בנושא, אז אני ממליץ לך לקרוא את השאלות הנפוצות, את המאמרים ואת האתרים המקושרים (האתר של אלון ברמן מומלץ בחום), ואנו נשמח לענות לך לאחר מכן על שאלותיך.

למעלה