שאלה חשובה...

sk8erboi17

New member
שאלה חשובה...

אתם יודעים אם יש דבר כזה מלגת לימוד באחד מבתי הספר לריקוד פה בארץ? פשוט אני חי בקיבוץ דתי והם לא מסכימים לשלם על דברים כאלה...

אני יודעת שאור קיבל

בתלמה ילין מלגת לימוד אבל זה תלוי אם אתה ממש תותח בריקוד לפחות ברמה של מתמודדי התוכנית!!! אבל תנסה:] בהצלחה

sk8erboi17

New member
תודה אבל התכוונתי יותר על להתחיל

מאפס...כנראה אני יחכה עד אחרי הצבא...

Junky Child

New member
למה אחרי הצבא? ככל שאתה גודל

הקורדינציה יורדת,ולך תדע אם תרצה לעסוק בזה אחרי הצבא?אם עכשיו בא לך אז לפחות תתחיל במתנס קהילתי,זו גם התחלה,אתה לא יכול לצפות לקבל מלגה כשאין לך שום טכניקה,ושום בסיס לריקוד,אתה חייב לעבור קורס גם אם זה משלב ילדים בני 5-8,מלגה מקבלים אלה שיש להם עבר של שלוש -ארבע שנים של ריקוד,ומביאים איתם משהו אמיתי ורואים שיש להם מוטיבציה וכשרון ועוצמה ,והתמדה.

sk8erboi17

New member
חח אין פה אפילו מתנס קהילתי...

הקטע הוא שאסור לי גם לעבוד אז אני לא יכול לשלם על עצמי וההורים שלי בחיים לא יסכימו...

Junky Child

New member
אין דבר שעומד בפני הרצון,אם אתה

באמת רוצה וזה באמת מה שאתה חושק בו,אז תחזור בשאלה,תעבוד במשרה חלקית ותחסוך כסף לקורס ריקוד,ככה בדיוק אור התקבל לתלמה ילין,הוא חסך כסף לנסיעות ונסע לתלמה לבד ועבר אודישן לבד וגם קיבל מלגה לבד ,ועבד כמו חמור בפיצריה מסריחה,וההורים לא ידעו בכלל,אז זה עוד דוגמה,אז כדי לך לעשות את זה אם אתה באמת באמת חושק בזה,ואם אתה נכנע לדת מאשר לאמנות,אז אולי זה לא בשבילך....

sk8erboi17

New member
חס וחלילה!

אני לא נכנע לדת ואני מזמן כבר חילוני אבל בגלל שאני חי במקום דתי ואין לי אפשרות אחרת אז אני חייב לציית לחוקים המפגרים שלהם...הם איימו עליי שאם אני ירוויח כסף מהצד הם לא ישלמו על בית ספר בשבילי ואני צריך 12 שנות לימוד אז אני קצת בבעיה...

ניראה לי שזה סתם איימו

אם להורים שלך באמת חשוב העתיד שלך אז הם בחיים לא יפסיקו לשלם לך על הביה'ס ...

sk8erboi17

New member
זה לא ההורים משלמים זה הקיבוץ

ומצאתי כבר פתרון...כל מי שגדל בקיבוץ מקבל 36 אלף שקל בשביל לימודים אקדמיים ויש אפשרות לפתוח את זה מוקדם יותר אז אני ישתמש בזה בשביל ללמוד לרקוד...

באמת../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

אין לי רעיון איך לעזור לך... מצטערת
לא תמצא באמת דרך- עדיין תוכל לרקוד אחרי שתסיים ללמוד. בהצלחה

oRtAloOsH18

New member
שלום לך

איזה קיבוץ? גמני דתיה... תקשיב תתעודד עידו תדמור התחיל לרקוד בגיל 19 ותיראהלאן הוא הגיע.

Junky Child

New member
חחח,את אומרת את זה כאילו יש עוד

אלף כמוהו,אבל עידו יש רק אחד,לא כל רקדן הופך להיות בעל להקה משלו וכאלה,וזה כרוך בעבודה 12 שעות ביום וגם אי אפשר להתפרנס מאמנות המחול בארץ,הרי הוא כמעט ופרש את הרגל טוטאלית! אבל בקטנה,שילך למתנס בעיר ליד מצידי כי זו כבר התחלה,בהצלחה לך בכל אופן

oRtAloOsH18

New member
עונה../images/Emo13.gif

לא חייב להגיע לרמה כמו של עידו אבל אפשר להגיע להשגים טובים גם בגיל מאוחר אם רוצים. ולא חייב להפוך את זה למיקצוע אפשר כתחביב ויש לו את כל החיים לפניו לא חייבים להתחיל הכל מגיל קטן ואם לא מתחילים מגיל קטן אז אי אפשר ללמוד כי זה לא שווה זה מאוחר מידי, לדעתי יש את כל הזמן שבעולם השאלה איך אתה מרגיש כלפי עצמך אם אתה מרגיש כבר "זקן" להתחיל ללמוד אז זה בעיה שלך ובאמת חבל אם תתחיל אבל אם אתה מרגיש טוב עם עצמך ו"צעיר בנפשך" אז סבבה לך ללמוד. כך לדוגמא את רוקדים עם כוכבים הכוכבים לא ידעו לרקוד בגרוש ולאט לאט הם עבדו קשה ולדעתי רקדו לא רע בהתחשב בזמן שהם למדו בגילם וברצון... טוב ניראה לי שהבנת מה ניסיתי לומר בכל זאת, זאת דעתי וגם אני שוקלת להתחיל ללמוד לרקוד אחרי שאני יסיים את הבצפר (שמיניסטית) לא בשביל להיות סופר רקדנית בשביל הכיף שלי...

Junky Child

New member
את האמת גם אני רוצה להתחיל ללמוד

מחול מודרני אחרי שאסיים בצפר,אני גם ביב' למרות שהייתי במתנס בחוג ג'ז,אבל לא משהו רציני חחחח

sk8erboi17

New member
חח את מכירה קיבוצים??

אני מבארות יצחק...וכנראה שאני יפתח את המענק לימודים שלי בשביל זה...סיגי ניסן זה סטודיו טוב?

למעלה