שאלה חשובה

עודד500

New member
שאלה חשובה

ברצוני לדעת לאיזה רופא עלי לפנות על מנת לא לקבל תורים בעוד חודשיין שלושה. הבעיה כיום שהילד אינו יצב מבחינת טיפול ולא ברור עדיין הכדור והמינון ובכל פעם שאני מדבר עם הופא הוא מבקש לקבוע תור והתור רחוק מאוד. אשמח לקבל פתרון יעיל-מה עושים ?

zivadina

New member
הצעה

בוא תספר לנו בן כמה הילד, כמה הוא שוקל ואיזה כדור הוא מקבל. כמו כן, תספר לנו מהן הבעיות שלו, והאם הן קורות בזמן השפעת הכדור או אחרי השפעת הכדור, האם בבית או האם בבית הספר. ננסה להנחות אותך איך להתקדם.

עודד500

New member
פרטים נוספים

הילד בן 14 אובחן כ- ADD,לא מסתדר עם הריטלין שניתן לו, שוקל 45 ק"ג לערך.ניסה 30LA,40LA לא משפיע עליו טוב-הוא טוען שלא מרוכז. הבעיה שעברנו כבר 3 רופאים וכל אחד מקבל אותו אחרי חודשיים מיום קביעת התור ומשנה כדור אבל גם החדשים לא עוזרים ואז צריך לחכות עוד זמן רב לשינוי נוסף ובנתיים הוא מתדרדר בלימודים. ברור לי שצריך מצוא את הכדור או המינון המתאימים לו אבל זה לוקח זמן, יותר מידי זמן בגלל זמינות הרופאים.

עצה שלי..

גם אצלי במרפאה במודיעין קבעו לי תור לנוירולוג ל-4 חודשים!!! המצב היה דחוף ולא יכולתי לחכות, הייתה לי אלטרנטיבה להתקשר כל יום א' לראות אם מישהו במקרה ביטל תור ואז להדחף או ש...לנסוע למרפאה בלוד שם התורים יותר זמינים, העדפתי לנסוע מחוץ לעיר ע"מ לקבל שירות טוב יותר.. אגב.. למה להחליף רופאים כל פעם? יש נוירולוג קבוע שמלווה את בני כבר 3 שנים מרגע גילויי הבעיה, הוא מטפל בכל מיני ערים ואני נוסעת אחריו במידת הצורך רק בשביל לקבל תור זמין.. מקוה בשבילך שתצליח..

מרמריסה

New member
קודם קובעים את המינון האפקטיבי עם

ריטלין רגיל (שעשוי להצביע על כך שה-LA שקיבל הם מינונים נמוכים מדי) ורק אז מחפשים תכשיר ארוך טווח הולם. כמובן, ייתכן שהוא מאלה שהריטלין לא משפיע עליהם-אבל את זה יודעים רק אם ממצים את אופציית הריטלין (הן מבחינת מינון והן מבחינת תופעות לוואי, אם יש).

למעלה