שאלה חשובה

קריס

New member
שאלה חשובה

היי. רציתי לשאול מה קורה למישהו שמתחיל לחיות במדינה אחרת, מזו שבה נולד? איך המפה משתנת? האם משתנת כולה לפי החישובים החדשים (מיקום, שעה ?) או שהשמש והירח נשארים לפי מפת הלידה?

drorc

New member
תשובה לשאלתך

הפתיחה וההתיחסות היא תמיד לפי נתוני מפת הלידה המקורית של ארץ הלידה. ואם אתה עובר לדוגמא לארה"ב צריך לקחת את מפת לידתך המקורית ואז להלביש עליה את נתוני התקופה הנדונה ע"פ מצב הכוכבים נכון לאותו רגע בארה"ב. ואז לפרשה. מקווה שעזרתי.

קריס

New member
באותו נושא,מפה לפי מדינה חדשה

בעצם מה שנשאר זה הבתים + האופק ומה שמשתנה זה רק מיקום הכוכבים לפי אותו רגע בו השתנתה המדינה?

קריס

New member
לא קיבלתי תשובה--יחס בבקשה.......

אני שואלת שוב וזה מאוד חשוב לי כי אני לא מבינה איך בידיוק זה עובד אם בן אדם עובר לגור במדינה אחרת, לפי מה אני מחשבת עתיד? לפי המיקום במפת הלידה ? אז בעצם שום דבר לא משתנה לא? אמרתם שהכוכבים משתנים אבל הכוכבים כל הזמן משתנים? או שנשארים הבתים והמזלות ועושים מן מפה חדשה ?

Tal_Ya_Tal

New member
היי קריס,../images/Emo42.gif

למרות, שממשיכים להשתמש במפת הלידה הבסיסית, כדאי מאד לעשות גם RELOCATION כלומר, להתאים את נתוני הלידה, למקום המגורים החדש. אין ספק שיש משמעות לאמרה: "משנה מקום משנה מזל". יש באסטרולוגיה תחום שנקרא: "אסטרוקרטוגרפיה". זהו תחום, שעוזר לאנשים למצוא את המקום ששם הם יוכלו ´לשפר´ סיכוייהם בתחומים מסוימים בחייהם, או גם ´להמנע´ מדברים שהיו רוצים להמנע מהם. בזמנו, התפרסם בארץ על ידי אסטרולוגים שהפעילו תוכנה כזאת, ש´קו המוות´ של הנשיא קנדי עובר בדלאס, טקסס ואילו הוא היה נועץ באסטרוקרטוגפיה, הוא לא היה נרצח! (TAKE IT OR LEAVE IT) L&L TALYA

למעלה