שאלה חשובה

TwigTwig

New member
שאלה חשובה

תגידו.. בלינק התפרקו לזמן בלתי מוגבל (כפי שהיה כתוב בהודעה הרשמית), ואני רוצה לדעת מה הסיכויים שיום אחד אולי הם יחזרו לנגן ביחד? (נ.ב- למה בעצם הם התפרקו לעזאזל?!)

TwigTwig

New member
=(

למההההההההה? למה הם התפרקו?! גאט דאמ איזה שירים מגעילים יש ללהקות שהם פתחו! AVA ועכשיו הורדתי כמה שירים של פלוס 44 וזה עצובבבבב =(((((

אין וגם לא תהיה להקה יותר טובה

מבלינק!! גם אם יהיו אחד או שניים מחברי בלינק הם לא יגיעו אף פעם לרמה של בלינק..!!! נקודה!@!$@^$#^%*$ זהו.. הוצאתי עצבים. וכל מה שנשאר זה לשמוע בלינק לנצח.. ותמיד לזכור אותם ולקוות שיהיה איכשהו עוד סיכוי שהם יחזרו.. רק אם יקרה נס ולא יצליח להם עם הלהקות החדשות והם סוף סוף יבינו שרק אם הם ישלימו ויחזרו לנגן יחד הכל יהיה טוב ויפה :) חחחחחחחחח

עונה... ../images/Emo192.gif

לדעתי הם לא יחזרו.. וזה חבל.. מאוד.. בכל פעם שאני רואה קליפ שלהם, קטע וידאו, שומעת שיר.. עוברת בי צמרמורת ואני נזכרת בימים הטובים של הלהקה ובימים שהם עוד הופיעו ביחד.. וזה עצוב לחשוב על זה שהם לא מדברים יותר ולא יחזרו להופיע ולא יוציאו עוד דיסקים (שד"א יש לי את כולם חוץ מאחד שיצא ב-1994 [זה עם התמונה של החתולה..] ואת הגרייטסט היטס.) ואחרי חיפושים רבים ומעצבנים מצאתי את הכתבה ההיא מלפני 4 חודשים.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=166&msgid=64068100

TwigTwig

New member
כע

אני אור, אני גר באיזה חור ליד חיפה (זה מושב..=P) אההה ואני בן 15 =]

Green for a Day

New member
לדעתי אם הם יחזרו (לא שנראה לי שזה

יקרה) זה לא יהיה אותו דבר..למרות שאני הכרתי אותם בערך רק אחרי שהם יתפרקו..ככה נראה לי =/..

m i c k e y 15

New member
באמת!

אני הכרתי לפני זה אבל אז לא אהבתי כזאתי מוזיקה כאילו רוק ופאנק..וכשהתחלתי לאהוב שמעתי אותם יותר וגיליתי שהם התפרקוווו

m i c k e y 15

New member
באמת למה הם התפרקוו הם כאלה טוביםםם

אני חולה עליהם..וב MTV שהיה קליפים שלהם אתמול ושלשום איך התלהבתי כאילו הם עדיין ביחד! אין אין על השירים שלהםם! כמו All The Small Things Everytime I Look At You השיר האהוב עלייי
אוףףףףףף

Mr Hot Pants

New member
ALL THE SMALL THINGS

=שיר חרא של ילדות בנות 15 שצורחות טום תעשה לי ילד כל השירים החדשים שלהם מעפנים, בלינק הישנים היו ה-דבר.

כל הסוף שבוע הזה..

שהראו אותם כל הזמן.. אני פשוט ישבתי מול הטלויזיה והיו רגעים שפתאום אני נזכרת: "רגע, הם כבר לא ביחד.. זה עבר.. זה לא יחזור להיות ככה" בעע.. זה מבאס כל פעם מחדש!! ואת לא מתכוונת לשיר Everytime I look for You?

m i c k e y 15

New member
חח כן פשוט העתקי את זה מרשימה

וטעו.. ו אול דה סמול טינגס זה לא שיר חדש..ושיר טוב!

COW COW

New member
אמממ...

נראה לי אולי איזה סיכוי שהם יחזרו כי טום אמר איזה משהו שהם יהיו חייבים להיפגש כולם ביחד מתישהו כי הם קנו איזה משהו ביחד (לא זוכר מה)

טום וטראויס בעלים של איזה חברת

הקלטות או משהו... כתוב בראיון שיש קצת אחרי תחילת השירשור הזה..

למעלה