שאלה חשובה

שאלה חשובה

שלום רב ! אני סובל מעייפות כל הזמן תקופה ארוכה ללא הסבר , מה שמונע ממני לעשות מלא דברים שאני צריך לעשות ואני כל הזמן דוחה . בעקבות הכתבה שהייתה בסוף השבוע באחד העיתונים לקחתי ריטלין שני כדורים של 10 מ"ג כל אחד ביום ראשון ( שלשום ) ואתמול לקחתי כדור אחד 10 מ"ג בבוקר ועוד אחד ב5 אחרי הצהריים , בכל היומיים האלה לא הרגשתי עייפות כלל , ביצעתי 5 מטלות שדחיתי במשך חודש בתוך יום אחד , והרגשתי יעיל ומלא מרץ , שאלותי הם : האם זה אומר שהכדור הזה מתאים לי ? האם ריטלין הוא בעצם גם כדור מרץ ? והאם זה אומר שיש לי הפרעת קשב , כי הבנתי שלמי שאין הריטלין רק מזיק ? אני בן 26 וחצי . ראוי לציין שלא שאלתי אף רופא לפני לקיחת התרופה ( השגתי את התרופה מחבר ) הדבר היחיד שעשיתי זה קבעתי תור לאבחון הפרעת קשב במכון בדיקה , האם סיכנתי את עצמי ? או שבגילי הריטלין לא מסוכן ? בתודה רבה מראש !

רונתי

New member
אתה רציני? מאיפה השגת ריטאלין?

בשום אופן זו לא הדרך לאבחן את עצמך. גש לנוירולוג ותתיעץ איתו!!! ואני ממש המומה שהשגת בקלות את התרופה. בגלל מקרים כאלה הילדים שלנו סובלים מחיים קשים וסטיגמות!!!!

05 מיכל

New member
כבר עניתי לך אתמול

ראה בתחתית העמוד או בעמוד הבא (ההודעה שלך הופיעה פעמיים).

charmed guy

New member
לאן נעלמה התשובה שלי

הייתי מצפה מהמנהל/ת לפחות לפנות אליי במסר ולהסביר לי מדוע מחקו את התשובה שלי... מקווה לשמוע.. תודה ויום טוב

zivadina

New member
אולי טעית בשרשור?

כי בשרשור אחר כאן יש תשובה שלך. אנחנו נוהגים ליידע על מחיקות ולהסביר מדוע. אם לא העלבת אף אחד, אין סיבה שימחקו אותך.

charmed guy

New member
סליחה, טעות שלי

עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאותו משתמש רשם פעמיים את אותה הודעה ובהודעה הראשונה שהוא פרסם מופיעה התגובה שלי... שוב סליחה על הטעות !!!

למעלה