שאלה חשובה

שאלה חשובה

אהלן חברה ושבת שלום אני מצטער אם אני קרציה פשוט לא הייתי בפורום בערך איזה שבוע והבנתי שיצא הדיסק האם זה נכון ואם כן איך אני יכול להשיג שירים

ו ר ד ב

New member
מההה???

תקנה את הדיסק! וככה לא תצטרך "להשיג" שירים

לורד

אני מבין את עמיר לקח לו ים זמן לעבוד על הדיסק והוא רוצה גמול על כך בין השאר כסף אבל אני לא כזה עשיר ולכן אני לא יכול לקנות תדיסק אם כך האהבה שלי לעמיר

ו ר ד ב

New member
אז אין לך שום אהבה אם ככה!../images/Emo46.gif

לא כזה עשיר? לא צריך להיות עשיר! זאת השקעה חד פעמית של 50 שקלים... תפרגן לזמר שאתה אוהב - שהפעם הזאת הוציא מכיסו כסף... אתה פשוט חוצפן עם כל הצער שבדבר

גם אותי זה מעצבן.

כל שבוע אני עוברת בתחנה מרכזית וכל פעם אני מתעצבנת מחדש לראות את הדיסקים של עמיר ועוד זמרים מוצאים למכירה 3 דיסקים ב50 ש"ח. זה גזל.

א ל ה 27

New member
מסכימה בהחלט..

הלוואי שהיה יכול להיות על זה סוג של פיקוח ולו מינורי.. אתמול חבר טוב שלי התקשר, ציוויתי עליו לרכוש את הדיסק המדהים הזה, הוא צחק איתי ואמר "בשביל זה יש אימיול.." הוא יודע שזה נושא מאוד רגיש אצלי.. ובלי להתבלבל, החבר הטוב שלי, סגרתי לו בפרצוף... זו רק הוכחה שזה נורא מעצבן ומתסכל.. היום בבוקר הוא התקשר לספר לי שהוא היה בתו השמיני בירושלים ורכש את הדיסק... ... שלחתי לו פרחים...
נשיקות ולא להתייחס לאנשים כאלו, חסרי מודעות ורגישות סנטימטלית.. יש גם כאלה... מה לעשות?!

AviHayun

New member
תיקון קל... זה 39 ש"ח ולא 50...

ואם אין לך, אולי כל אחד פה מהפורום יאסוף לך כסף, ככה לא תצטרך לגנוב.

matanza5

New member
זה 50 שקל לאומן שאתה אוהב..

וגם אם אתה לא מתכוון לקנות..אתה לא מתבייש לכתוב את זה פה?

ווטלמן

New member
תמיד אמרתי

שכל הקטע הזה יסתדר רק מתי שהממשלה תתחיל לתת קנסים מטורפים של ממש עשרות אלפים לכל מי שמוכר דיסקים וכאלה לא חוקיים, ונגיד מי שיוצר תוכנה כמו אי מיול נכנס לכלא וזה, כאילו ממש להיות קשים, ואז הפירטיות תפסיק מהר.. (וגם הממשלה תעשה קצת כסף מהקנסות)

קוקה29

New member
עמיר יוגב "היקר" אם אתה כ"כ אוהב

את עמיר תשקיע 40 ש"ח עבור רכישת הדיסק. א.כי כמו שכבר נאמר פה צריבה והורדת שירים באינטרנט זו גניבת קניין רוחני ב.אין דבר יותר מרגש להחזיק ביד את העטיפה המקורית,והדיסק המקורי שעליו עמלו כ"כ קשה הרבה אנשים,ופרט האומן שכתב והלחין עם הרבה השקעה ונשמה,ושר את את השירים שאנחנו כ"כ אוהבים.שיש לך את המקורי זה הרבה יותר נחשב(אפילו שזה רק סכום זעום של 40 ש"ח.זה שהלכת לחנות ושילמת עליו מראה כ"כ הרבה..... ג.כדי שאותו אומן במקרה שלנו "עמיר בניון"(למרות שזה יכול להיות כל אחד אחר),יוכל להמשיך ליצור,את היצירות שאנחנו כ"כ אוהבים ,הוא צריך לקבל גם כמה מתנות קטנות מאיתנו שכ"כ אוהבים אותו.בקיצור,להתפרנס ובכבוד.

dor dn

New member
אכלת אותה

התקשרתי למשטרה והראתי להם את ההודעה מחר בבוקר יגיעו שוטרים לדירה שלך צפה ביקור

ו ר ד ב

New member
הדיון הזה נגמר!../images/Emo216.gif

הגענו למסקנה - מי שאוהב את עמיר ומכבד את עמיר והמוסיקה שלו (באמת), לא יצרוב דיסקים ויתן לעמיר להתפרנס ולעשות מוסיקה בכבוד! מי שלא חושב כמוני בעניין הזה כנראה שמקומו לא כאן...

למעלה