שאלה חשובה!

m a y a 333

New member
שאלה חשובה!

אני בונה עיר בסימסיטי, אני בונה הכל (בערך,, אני לא ממש יודעת לשחק..) אני שמה מקומות מגורים ואנשים לא באים! ומה אומר כל מד? אני מבינה רק את החינוך הבטיחות והבריאות אבל מה כל השאר..? בבקשה תעזרו אני מיואשת..

גלוש 12

New member
תשובהה

אם את עשית את העיר האנשים לא באים לבד...רק המשפחות שאת בעצמך בונה ומכניסה לבתים.. מקווה שעזרתי

yolm

New member
תשובה...

בפעם הראשונה שבניתי רק השטח למגורים לבד (והיה חשמל ומים) לא באו, הסיבה לכך היא (שזה מה שקורה ל תמיד): את צריכה לבנות משטרה, מכבי אש, בתי ספר ומרפאות/בתי חולים. ככה זה תמיד קרה לי - עד שלא הייתי בונה את זה האנשים לא היו באים... מקווה שעזרתי

m a y a 333

New member
אוקיי תודה..

האנשים מתחילים לבוא (בערך) אבל יש לי כמה שאלות: למה אין לי רכבת על המסילה? בניתי מסילה והכל (לא הצלחתי שאנשים יגיעו לבניין הזה שצריך.. לא עשיתי מוגבה) ואין רכבות..! למה אין מטוסים בשדה תעופה? למה כל שנייה יורד לי הכסף בעשרות אלפי שקלים? ומה אומר כל מד? ומה צריך לעשות כדי שהם יהיו מלאים..? תודה לכל מי שעוזר אני מיואשת!! מאיה

yolm

New member
עונה...

רכבת - אף פעם לא התשמשתי ברכבת כי זה כזה בזבוז וגם לי זה אף פעם לא פעל. זה פשוט בזבוז כסף
מיותר ביותר.
מטוסים בשדה התעופה - אף פעם לא שמעתי על כך שאין מטוסים בשדה התעופה. חיברת לו כביש בכלל
ישנם אנשים בעיר שלך
כי אם לא, באמת לא יטוס שום מטוס.
כסף - אחד הבעיות הקשות ביותר וגם לי זה קורה. קודם כל, יש לך בתפריט של "God Mode" בצד ימין, סימן כזה שמיוצר עליו מעין סימן של דולר או משהו דומה לזה, תכנסי לזה, תלחצי על המקום הזה ששמה מצוין לך הכסף והנטו שלו. עכשיו נפתח לך חלון חדש שחצוי - חצי ירוק וחצי אדום בשלל אפשרויות שונות. א. האדום מציין את ההוצאות שלך - מה שאת רוצה לתת בשביל שהעיר תתפתח, לדוגמא: חינוך גבוה, רפואה גבוהה וכו'. ב. האמצעי הנפוץ ביותר כדי להרוויח כסף, הוא להכנס לאחר הדברים בחצי הירוק (אני לא זוכר מה בדיוק), שמה את יכולה לעשות גם הכנסות: ככל שתעלי את כל הסכומים שם כך יקטן ההוצאות הכספיות שלך. כמובן שאת יכולה להשתמש גם בקוד weaknesspays, שתוכלי להקלידו באמצעות לחיצה על Ctrl ועל - X, ושם את מקלידה, בחלון הקטן שנפתח לך. כל פעם שאת מקלידה זה נותן לך 1000$.
מדים - בקשר למדים, זה תלוי באמצעים שאת משתמשת לפיתוח העיר לקידומה כדי שהיא תהיה טובה יותר מבחינה חינוכית, בטיחות (למשל בביטיחות: כדי לך לשים הרבה מבנים של משטרות ו/או של מכבי אשר במקומות שהם מגיעים אליהם), רפואה ועוד. מקווה שעזרתי...

simi kaTan

New member
תשובה...

כמה טיפים והצעות בנושא הפיננסי של עירך-
ראשית כל,לפני שאת מתחילה לבנות עיר,שימי את כל המיסים על 9.5%.כך תרוויחי הרבה יותר כסף בכמות יותר גדולה.אל תידאגי,התושבים יבואו גם במיסים כאלו.רק אל תמישיכי להעלות את המיסים יותר מהמספר הנ"ל,כי ההשלכות של זה באמת לא יהיו טובות-התוצאה תיהיה שהמוני תושבים יעזבו את עירך.
תמיד,אבל תמיד,לזכור לא לבזבז בהתחלת עירך.אם תציבי ישר על ההתחלה מלא מוסדות ציבוריים כמו בתי ספר,מרפאות,מכבה אש,וכ'ו התוצאה לא תיהיה טובה משום שההוצאות שלך יהיו הרבה יותר גדולות מההכנסות שלך,ולא תוכלי לכסות אותן. אני מציע לך,וזה לא רק אני כי אם רבים עושים זאת-אל תיבני בהתחלה שום מוסד ציבורי.חכי זמן מה עד שההכנסות שלך יעלו על ההוצאות בכמה אלפים.כאשר תצברי סכום מבורך של מלא מזומנים,התחילי לבנות מוסדות ציבוריות אבל עשי זאת בשיקול דעת נכון,ולא סתם להציב בלא במודע כי אחרת תמצאי את עצמך במצב ששוב העיר תפסיד כסף בגלל שההוצאות יעלו על ההכנסות.
כמו כן,ישנם מדריכים אותם כתב פאסטרני אשף בסימסיטי.את המדריכים תוכלי למצוא בסימיל.הוספתי קישור למטה. עד כאן,

m a y a 333

New member
תודה!!!

גם ל"סימי קטן" (שאני לא יודעת את השם שלו..) וגם ל yolm (שוב אני לא יודעת את השם..)
תודה רבה! אתם ממש עוזרים! ודווקא כן חיברתי כביש לשדה תעופה אבל רק כביש שמתעקל לידו כי לא הצלחתי ממש להגיע אליו

sabres492

New member
../images/Emo32.gifנצל"ש

פתחתי בלוג חדש! בבקשה כנסו ותגיבו...!!... הנה הכתובת: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=196569

למעלה