עונה...
רכבת - אף פעם לא התשמשתי ברכבת כי זה כזה בזבוז וגם לי זה אף פעם לא פעל. זה פשוט בזבוז כסף
מיותר ביותר.
מטוסים בשדה התעופה - אף פעם לא שמעתי על כך שאין מטוסים בשדה התעופה. חיברת לו כביש בכלל
ישנם אנשים בעיר שלך
כי אם לא, באמת לא יטוס שום מטוס.
כסף - אחד הבעיות הקשות ביותר וגם לי זה קורה. קודם כל, יש לך בתפריט של "God Mode" בצד ימין, סימן כזה שמיוצר עליו מעין סימן של דולר או משהו דומה לזה, תכנסי לזה, תלחצי על המקום הזה ששמה מצוין לך הכסף והנטו שלו. עכשיו נפתח לך חלון חדש שחצוי - חצי ירוק וחצי אדום בשלל אפשרויות שונות. א. האדום מציין את ההוצאות שלך - מה שאת רוצה לתת בשביל שהעיר תתפתח, לדוגמא: חינוך גבוה, רפואה גבוהה וכו'. ב. האמצעי הנפוץ ביותר כדי להרוויח כסף, הוא להכנס לאחר הדברים בחצי הירוק (אני לא זוכר מה בדיוק), שמה את יכולה לעשות גם הכנסות: ככל שתעלי את כל הסכומים שם כך יקטן ההוצאות הכספיות שלך. כמובן שאת יכולה להשתמש גם בקוד weaknesspays, שתוכלי להקלידו באמצעות לחיצה על Ctrl ועל - X, ושם את מקלידה, בחלון הקטן שנפתח לך. כל פעם שאת מקלידה זה נותן לך 1000$.
מדים - בקשר למדים, זה תלוי באמצעים שאת משתמשת לפיתוח העיר לקידומה כדי שהיא תהיה טובה יותר מבחינה חינוכית, בטיחות (למשל בביטיחות: כדי לך לשים הרבה מבנים של משטרות ו/או של מכבי אשר במקומות שהם מגיעים אליהם), רפואה ועוד. מקווה שעזרתי...