שאלה חשובה

שאלה חשובה

אני אוהבת לרקוד וזה החיים שלי. אבל יש לי בעיה. אני לא ממש גמישה, לא מאלה שיודעות לעשות שפגטים וכל זה. יש למישי טיפים!? עצות!? תרגילים?! הערות?! הארות?! אשמח לקבל תשובה! ענת (בדיוק היום קניתי נעלי ג'אז חדשות ובגד גוף...)

קודם כל תתחדשי../images/Emo9.gif

דבר שני...אם כבר העלת את הנושא אני רוצה ברשותכם לשתף:] לפי מה שהרבה מורים ואורטופדים אמרו לי אז אצלי החוסר גמישות נובעת מהמבנה גוף שיש לי...שהעצמות של הירך והאגן קרובות מידי או משו כזהה.... הפתרון הכי טוב שאני יכולה להציע לך זה כל יום להתאמן...חצי שעה רבע שעה אפילו אבל להתאמן אפילו בבית... זה מה שאני עושה לפחות וזה מקדם אותי בקצב ממש איטי אבל זה תלוי במבנה גוף גםם..ממ ותלוי במוטיבציה שתשקיעי בזה אם את ממש רוצהה אז צריך להשקיע:]

Swan ninetynine

New member
מזדהה ../images/Emo109.gif

יש לי בדיוק אותה בעיה
זה כזה מייאש...

היי.. תחדשי

לפי דעתי חייבים להתאמן המון המון.. עד שמגיעים לתוצאות שרוצים... הגמישות לא באה לאף אחד ביום או יומיים את יכולה לבקש מהמורה שלך תרגיליי חיזוק וגמישות שתעשי בבית וכל מיניי כאלה מה שאני מציעה לך בקשר לשפגט זה כל יום לשבת איזה 5 דקות בשפגט שיש לך עכשיו וגם להיעזר בידיים ואני בטוחה שאחרי כמה זמן כבר תמצאי הבדלים מקווה שעזרתי אדווה

סתיף

New member
בעיה ידועה

אני מודה גם אני לא הכי גמישה שבעולם.. לקח לי שנה בערך רק להתקרב לרצפה ואני עדיין לא עושה שפגט מלא.. כמו שאמרו לפני ובטח עוד יגידו צריך אימון אימון אימון אימון לפחות פעמיים בשבוע תעשי לך מן שיעור קטן בבית...או אפילו תבררי איפה יש שיעורי סטראצ'ינג וכו שעובדים על הגמישות ותעשי אותם... אם זה כל כך חשוב לך אני בטוחה שתמצאי את הזמן והדרך הנכונה.. ואל תתייאשי..בהתחלה זה תמיד קשה.. המון בהצלחה ותדעי שאת לא לבד בעניין הזה
אההה ותתחדשיייי -סתיו-

R a k e f f e t

New member
אין אבקת קסמים... ../images/Emo115.gif

פשוט כח רצון, להשקיע ולהתמיד. כולן פה אמרו לעבוד בבית וכו' ואני בהחלט מצטרפת, אבל הכי חשוב לתת את המקסימום בשיעורים. [בד"כ יש גם הרבה יותר מוטיבציה בשיעורים
] נכון יש את המקום הזה של הכאב? שאת מתחילה להרגיש קצת את המתיחה? אני תמיד ממשיכה עוד קצת שייכאב טיפהלה
[ידוע שיש לי קצת נטיות מזוכיסטיות
] אבל להקשיב לגוף ולפעול איתו
בכל מקרה, בתור אחת שהתחילה ממש לא גמישה, יש תקווה!

חחחח מדברים על מזוכיסטיםם...

באחת מהחזרות שהיו לנו פעםם רקדתי ככך באטרף ומרץ ואנרגיהה עד שחטפתי מכה בראש כנראה מהרצפהה ורק שסיימתי לרקוד הרגשתי את הכאבב בראש חחח

Vitamin Chick

New member
חחח זה תמיד ככה

פתאום כשהמוזיקה נעצרת אני מגלה את כל השריטות והחתכים והבומבות... חח כששברתי את הבוהן זה היה בערך באמצע הנאמבר ורק כשסיימנו אותו הרגשתי את זה

תודה לכן.

אבל ברור לכן שאני עובדת. לפחות 10 דקות ביום. ובשיעורים כמובן יש לי יותר מוטביציה אני אקח חלק מהטיפים!

למעלה