שאלה חשובה

ארז דלל

New member
שאלה חשובה

מה אתם אומרים- טסט עם משקפיים או עדשות ? בטסט הראשון שנכשלתי הייתי עם עדשות, ועכשיו אני רוצה להיות עם משפקיים מה אתם אומרים ??

MrJacKasS

New member
בטח שמשקפיים

היתה לי תקופה עם עדשות ופתאום בלי קשר לחיים העין שלי התחילה לשרוף אבל ממש לשרוף .. לך תדע אם זה יקרה לך בטסט ..

samata

New member
נו אז?

לך קרה ששרף, ל-20 מיליון לא שרף... תגיע לטסט עם מה שנוח לך...אין פה בכלל מה להתייעץ איתנו בנוגע לשאלה הזאת.

MrJacKasS

New member
נכון

חוץ מזה עם משקפיים שדה הראייה מוגבל (בניגוד לעדשות) כך שאם תרצה להסתכל במראות, תצטרך לסובב את כל ראשך לעבר המראה, וזה חשוב בטסט ..

samata

New member
מהמהמה?

מה לסובב את כל הראש מה? אותו הדבר בדיוק...בדיוק אותה תנועת ראש/העפת מבט. ותזכור שמי שמחוייב במשקפיים יצטרך לנהוג כך גם בחיים...מסקנה: טסט=נהיגה בחיים. לכן תתרגל למשקפיים (למרות שהסיבה שנתת לא נחשבת, זה לא קשור לחיים אחי..מצטער).

תות15

New member
לדעתי עדשות..

כי במשקפיים שדה הראייה מוגבל יותר, רואים רק בתחום של המסגרת.. אבל זה גם תלוי בכמה זמן אתה עם עדשות- אני כבר 3 שנים בערך אז ממש ממש נדיר שהן שורפות לי ויש לי איתן בעיות וכאלה..

ארז דלל

New member
זהו גם אני חשבתי על זה, אבל ..

רשמו פה שעם משקפיים שדרה הראייה מוגבל. מזאת אומרת מוגבל? כילו לא הבנתי למה אתם מתכוונים. הרבה אנשים אני רואה נוסעים עם משקפיים, וגם המורה שלי אפילו ככה שלא הבנתי את הנקודה של שדה הראייה המוגבל. ודבר שני, עם משקפיים אני באמת נראה כמו אחד שלא יעשה בעיות על הכביש וכאלה טסט ראשון באתי עם העדשות שלי, קוצים בכל הראש.. והשרראות הרגילות שלי והגרומט.. במחשבה שייה על זה כמה שאומרים שהוא מסתכל על הנהיגה וזה אני בטוח שאיך שהייתי נראה שם לא הוסיף לי "נקודות" אצלו, בטסט השני ב"ה אני יבוא בלי כלום :) ואני כנראה ישים עם משפקיים :) תנו עוד המלצות מה מו מי

magic girl2

New member
חח גם אני חשבתי על זה...

האמת שזה לא משנה...כמה זמן אתה עם העדשות? מה יותר נוח לך? אני עשיתי שלושה טסטים עם עדשות (בשלישי עברתי) אבל מה שכן בכל הטסטים לקחתי איתי את המשקפיים ומחסנית של העדשות...שאם לפני הטסט משהו מציק יש לי משקפיים איתי!

recoil

New member
אני עשיתי עם עדשות

ועברתי, אין כאן הרבה זיוני שכל... תעשה איך שנוח לך. אם תנהג טוב הטסטר לא יצטרך לחפש אותך על הלבוש. (אותי הוא חיפש בחניה צד שמאל :( )

למעלה