שאלה חשובה...

benzba

New member
■ נובמבר תרחיקי ממני את הנרות

את מסוכנת. איך שאני מכירותך, את עלולה לשרוף לי את הביצים. רגע, זה נר נשמה? או להורדת חום?

november76

New member
../images/Emo6.gif

מראה מראה שעל הקיר, מי הכי עדינה בעיר? איך לעזאזל הגעת למסקנה הזו? בוחרה עדינה אנוכי... <נובמבר נגד שריפת ביצים
מקסימום הייתי מכינה מהם שקשוקה...
>

benzba

New member
■ ../images/Emo52.gif שחשדתי שאת פירומנית

אולי בגלל הנרות, או בגלל החתימה המעושנת שלך. (גם אני חוטא ומפריח ענני עשן פה ושם) הנה אני מפריח אחד לכבודך בצורה של לב עם חץ בתוכו כפיצוי.

daniella1980

New member
אני לא חושבת שאמור להיות

ריח חריף, כהגדרתך, סתם כך. ייתכן מאוד שיש בעיה (ואני לא רופאה כדי לומר מה זה יכול להיות) ואפשר לפתור אותה סביר להניח. הקטע הבעייתי הוא, כמובן, איך להסביר לה שאולי יש בעיה מסויימת מבלי לפגוע בה. אולי תאמר לה שאתה רוצה ששניכם תלכו להבדק ביחד, לראות שהכל בסדר אצל שניכם כדי שתוכלו להיות בטוחים ומשוחררים יותר.

benzba

New member
■ צודקת דניאלה, אבל לא הבנתי מדוע

הוא צריך להבדק?

daniella1980

New member
כי לא הבנת את הפואנטה:

במקום להגיד לה "יש לך בעיה לכי להבדק" - וכך יפגע בה, הוא יגיד לה "בואי נלך ביחד להבדק כדי להרגיש נוח יותר ובטוחים יותר" - וכך ימנע את הפגיעה בה (לא יצטרך להזכיר את ה"בעיה", ובתקווה שהיא אכן תלך לרופא נשים ואם יש בעיה היא לבטח תתגלה בבדיקה).

benzba

New member
■ לא פשוט לומר לה את האמת?

בעדינות כמובן. ואם היא לא מודעת ל- "בעיה" שלה. (מקרה דיי נפוץ) אם הייתי צריך ללכת לבדיקה כל פעם שיש לבת זוג שלי "בעיה"... הייתי גר בקופ"ח, או בבית הרופאים.

daniella1980

New member
יש דברים שעדיף שלא, קח לדוגמא

גבר כלשהו שהרבה מהאגו והבטחון העצמי שלו טמונים באיבר המין שלו ובגודלו(ותסכים איתי שיש הרבה כאלו), והאישה שאתו חושבת שיש לו איבר מאוד קטן וזה אף מפריע לה, בלי קשר לאהבתה אליו. אני לא חושבת שלבוא ולהגיד לו "יש לך זין קטן" זה הדבר הכי נכון לעשות, זה עלול לגרום לו לתסביכים וכיו"ב. לפעמים יש דברים שברגע שיורים אותם - אין שום דרך להחזיר אותם- זה יכול לפגוע עמוק ולשבש את כל מערכת היחסים\הבטחון העצמי של האדם. זו דעתי הכנה. אני משערת שכשהיחסים הרבה יותר מבוססים ויש בסיס מוצק ורחב ובטחון באהבה ובקשר - קל יותר להגיד דברים מסויימים. אבל אם זה בהתחלה, וזה הרושם שקיבלתי, זה מאוד מאוד עדין.

למעלה