שאלה חשובה...

shukitheshuki

New member
שאלה חשובה...

לפני שאתם עונים תחפש בפורום, אז כבר חיפשתי רק משום מה כל ת'רד שמצאתי קצת סטה מהנושא. בכל מקרה, הבעיה שלי היא שאני ממש רוצה לרדת לחברה שלי ואני גם ממש הייתי נהנה מזה...אבל...יש את הבעיה הידועה ומהמקום המסוים יש ריח שדי קשה לי להתמודד איתו...זה לא שזה מסריח בטירוף אבל זה ריח חריף שבגללו קשה לי לרדת כמו שצריך (או יותר נכון מונע ממני לגמרי). השאלה שלי מתחלקת ל-2: א. אם אפשר שכל מי שעונה שיגיד גם אם אצלו יש את אותה בעיה.(צרת רבים חצי נחמה) ב. מה הדרכים הכי טובות לפתור את זה?

benzba

New member
■../images/Emo187.gif לא נעלמות אחרי מקלחת

נהפוכו, תראי כמה שהן צומחות יפה אחרי הגשם.

orian20

New member
../images/Emo6.gif, נכון ,העניין

שאני לא הבנתי אם הוא דיבר על פטריה או פשוט על "הריח" הכללי שיש שם (אם הוא בריא) אם זו אכן פטריה שיקח אותה לרופא נשים ולא למקלחת.

תשובה רצינית

א. תמליץ לה לאכול כל יום יוגורט (ביו) זה ממש עוזר ומפחית ריחות באופן משמעותי! ב. תקנה לה סבון בריח וניל, הריח מדהים ... והכי חשוב קנסטן (נרות כנגד פטריה בנרתיק) אפשר לקנות גם בלי מרשם רופא! בהצלחה...

א פרח

New member
../images/Emo46.gifמתי תפסיקו להמליץ על טיפולים

רפואיים גם אם לא צריך מירשם רופא רצוי להתייעץ עם רופא לפני שמשתמשים בכל תרופה שהיא. ואולי אין לה פיטריה או שהפטריה שיש לה לא מגיבה לקנסטן או הרבה יותר גרוע היא חס ושלום אלרגית לאחד המרכיבים של הנרות? את רופאה? בדקת אותה? מי נתן לך את האישור להמליץ על טיפול רפואי? אם יש חשד לבעיה אז יש רופא שיבדוק ויחליט לא את!

א פרח...

את קצת(המון נסחפת) אם מישהו אומר שהוא מרגיש לא כל כך טוב נותנים לו אקמול... הכוונה בללא מרשם רופא זה לא פרסומת סמויה ל.. לך לרופא זה תרופות שנבדקו ונמצאו לאחר מחקרים רבים כתרופה יעילה לרוב ואף לא מסוכנת כך שלא צריך רופא בשביל זה... שוב לא צריך רופא בשביל זה... ולגבי אלרגיה סו פאקינג וואט חבר שלי יום אחד כמעט מת כשאכל במבה כי הוא אלרגי לבוטנים ולא ידע את זה... אז מה זה משנה אם זה יבוא מתרופה או ממשהו שהיא אכלה? מבחינת אלרגיה שניהם מסוכנים באותה מידה אז נלך לרופא כל פעם לפני שאנחנו אוכלים משהו חדש? ו...חלאס להיות כל כך מלודרמטית.. אם משהו צריך לקרות הוא יקרה ולא בגלל שהיא לקחה איזו תרופה ללא מרשם רופא בלי להתייעץ עם רופא... איי רייס מי קייס

א פרח

New member
פה לא מדובר בכאב ראש או מעט חום

אלא בחשד שיש לה פטריה או משהו גרוע מזה. אגלה לך סוד קטן גם אקמול מסוכן בשימוש לא נכון יכול לגרום לפגיעה בכבד יש הרבה תרופות הניתנות ללא מירשם רופא אך אינך רואה לפחות את רוב האנשים רצים וקונים ומשתמשים ללא התייעצות עם הרופא. ניחה כשמדובר באירוע חוזר והיא כבר טופלה ויודעת שזה הטיפול הנכון אך לא כשאיננה יודעת זאת. ולידיעתך גם לפטריות בנרתיק יש סוגים שונים וטיפולים שונים ובאם לוקחים טיפול לא מתאים לא רק שלא פותרים את הבעיה יש סיכון אף להחמיר אותה ובכך לסבך את הטיפול ולהאריך אותו בנוסף הרופא גם יודע לשאול אותה אם היא במערכת יחסים שבה אינם משתמשים בקונדום כי במיקרה כזה גם בן זוגה צריך לקבל טיפול משום שאם לא יקבל הוא פשוט ידביק אותה שוב ושוב ישנם סוגי פיטריות הנרתיק שהגבר לא סובל משום בעיה אך הוא הנשא שמעביר אותן ומדביק בהן ואיננו מודע לכך בכלל. בל נישכח כי מדובר בחלק ממערכת הפוריות של האישה וכל בעיה בנרתיק אשר לא מטופלת נכון ומחמירה עשויה להסתבך ולפגוע בחלקים נוספים של מערכת זו כגון הרחם השחלות וכ"ו ולסכן את יכולתה להרות בעתיד. זה בדיוק כמו שאתה תבחין במשהו מוזר שונה בפין שלך וחבר ימליץ לך על מישחה כל שהיא הניתנת ללא מרשם רופא, האם תלך תמרח ותיקח את הסיכון כי זה לא רק שלא יעזור אלא אף יסבך את הבעיה ואולי יפגע לך בעתיד בפוריותך או ביכולתך לקיים יחסי מין? חשוב על כך לפני שתחליט.

benzba

New member
■ פרח את צודקת. אני גאה בך.

אולי יום אחד אתלה את תמונתך אצלי בסלון.

november76

New member
להחזיק לכם את ה- ../images/Emo16.gif?

אחת לך ואחת לו..

למעלה