שאלה חשובה

pcp1

New member
שאלה חשובה

שלום אנשים צרפתי קישור למקלדת שליטה בסיסית מאוד הבנתי שניתן לחבר אותה בחיבור PS2 (של המקלדת הרגילה ) האם ניתן לכתוב בזה מידי בקיובייס ? באתר של קראיטיב אמרו שאפשר מה אתם אומרים ??.

bigm4

New member
שמעתי....

שמעתי על המקלדת הזאת דבר מדליק......... יקר לא? טוב קיצר נראה לי שאפשר ועוד איך...

pcp1

New member
יש למישהו תשובה ברורה

לבחור שענה לי פה המקלדת לא יקרה בכלל זה מקלדת בסיסית שבבסיסית

pcp1

New member
מישהו ???

אני חייב לדעת תתשובה כי אני רוצה לקנות אותה בבקשה אם מישהו יודע שיענה תודה רבה

dmt4me

New member
כנס..

תראה אחי היקר..אני חושב שעדיף לך לקנות משו יותר נורמלי מה קשקוש הזה של קראטיב ,קודם כל זה נראה יקר ולא מצדיקאת המחיר,דבר שני אחרי שכבר תתרגל לעבוד עם מידי ,מייד תרצה להתחיל לכתוב עם נובים(קונטרולרים)מה שאין במקלדת שציינת..בקיצור נראה לי שהבנת ,בהצלחה!

pcp1

New member
חבר תבין

זה לא יקר בכלל זה זול רצח זה עולה ברשת באג 400 שקל ואני רוצה לדעת אם אפשר לכתוב בזה מידי כי רשום שאפשר לחבר אותה לps2 החיבור של המקלדת הרגילה של המחשב וניתן להקליט איתה מידי אבל אני רוצה להיות בטוח בגלל זה העלתי את זה פה והיא לא יקרה היא בסיסית מאוד מאוד מאוד אני ממש חדש בעסק ובגלל זה חשבתי ללכת עליה להרגיש איך זה מקלדת שליטה

dmt4me

New member
תעשה מה שאתה רוצה,אני רק מייעץ..

אני חושב בכל זאת שתחסוך עוד קצת ותקנה לך מקלדת של איבולושיין עם כמה נובים ובנדר ומודוליישן..צ'מע זה עוזר,ואתה תצטער שקנית את הקראטיב..כי זה לא מקצועי,ולך תדע אם זה שולט מידי כי זה מתחבר לps2.

pcp1

New member
זהו שאני רוצה לדעת

אם אפשר להישתמש בה לכתיבת מידי בקיובייס גפ אם מחברים אותה דרך הPS2 אגב מקלדת של מודוליישן עולה בשמיים בטח ??

dmt4me

New member
כנס..>

בנדר זה החצי עיגול הזה בצד שמאל של המקלדת(שליטה) יש אתזה גם בחלק מהאורגנים. נובים (קונטרולרים)אלה הווסתים העגולים שמופיעים כמו בכל ויאסטי שאתה מכיר.

pcp1

New member
HeavenlyB

תוכל אולי להיתייחס כאן לשאלה שלי בבקשה כי אני מאוד רוצה לדעת תתשובה תודה רבה לך

HeavenlyB

New member
הממ

אני לא עניתי על השאלה כי אין לי ממש תשובה. אני לא מכיר את המקלדת הזאת. אבל בעקרון, לפי הפרטים, כן, היא יכולה להקליט מידי לקיובייס. ברגע שעל מוצר כלשהו כתוב MIDI KEYBOARD או MIDI CONTROLLER, אז סימן שהוא שולח פרודות מידי, מה שאומר שכל תוכנה, כולל הקיובייס, שיכולה לקבל פקודות מידי, יכולה לעבוד איתו.

pcp1

New member
סבבה אבל לפי מה שהבנתי

היא מתחברת דרך הPS2 במקום המקלדת הרגילה של המחשב ואז השאלה אם אני יוכל לכתוב בה מידי או שחייבים כניסת מידי בכרטיס קול ? תודה רבה

HeavenlyB

New member
אני לא בטוח

החיבור לא אמור שלנות, מה שמשנה זה איך המחשב מזהה אותה. ואם יש לך דרייברים שבאים איתה, והמחשב מזהה את המקלדת כממשק מידי, אז לא תהיה לך בעיה. בעיה שכן כולה להיות, זה אם המקדלת לא מזוהה כממשק מידי, ורק תוכנות של קריאטיב מזהות אותה. אני לא הצלחתי להבין באתר מה באמת קורה שם.

dmt4me

New member
כנראה שיש כבל נוסף שנשלח לכרטיס>

ייתכן שהמקלדת מחוברת ל PS2 ויש כבל נוסף שהוא באמת מידי..?!- הכל יכולהית..

pcp1

New member
כתוב שחובה כרטיס קול של

קראיטיב אבל התקשרתי לחנות שפרסמה תמקלדת בארץ והם טוענים שזה לא חובה הגיוני ???

HeavenlyB

New member
לדעתי

אתה תהנה מהמקלדת בהתחלה, אבל אתה תגלה מהר מאוד שאתה צריך/רוצה משהו יותר טוב, אבל יהיו לך 400 ש"ח פחות בכיס בשביל להשיג את המשהו היותר טוב. הולוסיטי שלה הוא אפסי (שלושה שלבים לפי מה שכתוב באתר). אני לא יודע מה גודל הקלידים, אבל הם נראים לי קלידים קטנים מהרגיל (יכול להיות שאני טועה). מעט מאוד אוקטבות. לדעתי כדאי מינימום ארבע אוקטבות, כדי לנגן בשתי ידיים. אני לא יודע עד כמה חיבור PS/2 עובד טוב כחיבור מידי.

pcp1

New member
דבר ראשון הרבה תודה לך

שנית לא ידעתי שאפשר לכתוב מידי בעזרת חיבור המקלדת לPS2 חשבתי שצריך כניסת מידי לכרטיס קול (דבר שאין לי) אני לא קלידן אז אני לא ממש צריך לנגן בשתי ידיים ומה זה ולוסיטי תודה רבה לך על העזרה

למעלה