שאלה חשובה!!!

• פותח הנושא guyt7
  • פורסם בתאריך

guyt7

New member
שאלה חשובה!!!

תגידו, אם יש לי EMAIL של מישהו, ואני רוצה לברר עליו פרטים דרך באימייל שלו, איך אפשר לבדוק זאת? ואם זה בHOTMAIL, זה משנה??? בתודה מראש, גיא.

Choopie

New member
מזה אם יש לך אי מייל של מישהו אתה

יכול לגלות פרטים ? על מה אתה מדבר ? איזה פרטים בדיוק אתה רוצה לגלות ?

guyt7

New member
כן...

של מי האי-מייל והפרטים של אותו משתמש...

Choopie

New member
מזה הפרטים ?

מה אתה רוצה לדעת עליו ? איפה הוא גר ? מה שם האמא שלו ? מתי סבתא שלו מתה ? מה בדיוק ?

עוזי 2

New member
המעט שכן אפשר לעשות

אין דרך קסמים, ולמעשה לא קל להשיג אינפורמציה, בטח שלא באופן חוקי. מה שכן אפשר לעשות: א. להתכתב איתו, אפילו תחת כתובת בדוייה (כתובת שלך באחד מהשרותים החינמיים, אבל תחת שם בדוי), ולנסות בדרכים פסיכולוגיות להשיג מידע. עשוי לעזור ועשוי לא לעזור. ב. לסרוק במנועי חיפוש כגון Google או AllTheWeb (או כל מיני אחרים) ולראות אם הוא מופיע בכל מיני רשומות ומה אפשר ללמוד משם עליו (התכתבויות, אתר, וכדומה). האם יש לו כרטיסי ביקור בכל מיני אתרים וכדומה. ג. לבדוק בשרותים כגון ICQ, MSN Instant messenger, ושאר האינסטנט מסנג´רים, אם יש חשבון עם כתובת האינטרנט שלו, ואם יש שם כרטיס אישי עם פרטים נוספים. ד. אפשר מכתובת הדוא"ל שלו לדעת מי ספקית שרותי האינטרנט שלו. ה. אם יש לך מכתב שלו, אתה לפעמים יכול לפי ה- domain name הזמני שניתן לו, ללמוד על המיקום הפיזי שלו. לפעמים ע"י התבוננות ב- "Received fields" ו. אפשר ללמוד על אזור הזמן שלו (אם כי הרבה לא מעדכנים את זה), ואפשר ללמוד על השם שהוא נתן למחשב שלו (שלפעמים זה שם המשפחה שלו). ז. סיכוי קלוש אבל לא אפס: לנסות לעשות finger לכתובת הדואר האלקטרוני שלו. יש תוכנות כגון SamSpade, או CyberKit שמאפשרות לעשות finger, אבל הבעיה שכמעט כל ספקיות שרותי האינטרנט חסמו את השרות הזה. אני כמובן לא מדבר על לפרוץ לספקית שרותי האינטרנט שלו וכדומה. בקיצור, הרבה פעמים זה ריגול שלוקח זמן, ולא תמיד מביא תוצאות.

עוזי 2

New member
ונזכרתי בסיפור

פעם מישהו במערכת הפורומים של IOL, ניסה להשיג כתובת של מישהו אחר, אז הוא עשה תחרות וניסח את השאלה כך שרק המישהו האחר ידע לענות, וכך המישהו האחר זכה בפרס והיה צריך לספק כתובת על מנת שידעו לאן לשלוח את הפרס. הפרס אכן הוענק, אבל היה זול והיה שווה את השגת הכתובת. ב- ICQ פעם מישהו התחזה למי שהוא חבר טוב של מישהו שהוא רצה לדעת עליו פרטים, ושוחח עם חברים של אותו אדם, ודרך השיחה וזה שהוא הציג את עצמו כמי שיודע כבר את הפרטים האישיים, הוא הצליח לדובב את אנשי שיחו למסור פרטים נוספים מבלי משים. ולפעמים - הכי פשוט זה לשאול באופן ישיר ובלי תחכום מיוחד. לפעמים זה עובד.

guyt7

New member
תודה על עזרה!

לקחתי לתשומת ליבי ואני ינסה לעשות את הדברים החוקיים... תודה לכולם!

למעלה