שאלה חשובה

mikebrant78

New member
אני מסכים איתך סיגל!

מרוב הבושה היא מליטה את פניה ומסתתרת תחת זהות בדויה...

M i k e s F a n

New member
לא קשור..

בושה.. שוחחתי איתה ויש לה וירוס במחשב אז היא נכנסה משל קרוב משפחה. ואני מבקשת ממכם להפסיק להתנהג כמו ילדים קטנים! יאללה!

qui saura

New member
בבקשה!!!!!!

בבקשה תפסיקו עם העויינות בסך הכל שאלתי שאלה וענו לי. הרי מתחת למעטה האמונה והגישה של כל אחד ואחת מאיתנו לדת כולנו בני אדם שאומרים אשר לבם אומר ולא צריך להיפגע או לקחת זאת בעויינות כי אני מאמין שאיש פה לא ירצה לפגוע ברגשות של רעהו כי הרי כולנו בשר ודם ובעלי מכנה משותף: כולנו אוהבים את מייק ברנט ז"ל. לכן, אולי נשכח מוויכוח דת זה ונתעל את הכוחות להעלות השערות וזכרונות על מייק. כי כפי שסיגל אמרה זה נעשה קצת ילדותי. יודע שאני שאלתי שאלה ולא התכוונתי ליצור אף ויכוח ואני מצטער שזה קרה באמת מצטער. לכן ,אודה לכם/ן אם נעזוב נושא זה בצד ונמשיך לשוחח על מייק האהוב:)

racheli78

New member
שלום חברים...

השארתי אתכם לבד סוף שבוע אחד וזה מה שקורה? טוב...אני כמובן אומרת את זה בצחוק....גם לי יש אמונה חזקה בדת ובאלוהות מבלי להיות דתייה וכמובן שעקב עובדה זו אני מזדהה לחלוטין עם דודיק, אלעד ואחרים שחושבים כמוני....אבל אכן טוב שסגרתם את הנושא. איש איש באמונתו יחיה.... שבוע טוב לכולם...

racheli78

New member
אבל...

זכור לי שגם הגדר היא בעצם הפרדה של בית עלמין נוסף לא?

ורדושע

New member
דרך אגב...

אם אני לא טועה..ויש מצב כזה אז אני חושבת חושבת חושבת שיש שביל מיוחד בבית הקברות לכהנים

למעלה