שאלה חשובה

Brownie s

New member
שאלה חשובה

האם ידוע לכם משהו על "קללת הסיטקום" או משהו בסגנון?

Brownie s

New member
כן

האם מישהו יודע מהי הקללה הזאת? מה היא אומרת\איך אפשר למנוע אותה?

ToryMaster

New member
המ

על מי זה הוטל, מה הביסוס שלך לזה שזה קרה בכלל, למה זה קרה, כו'.

Diableror

New member
תן לי להבין משהו

קיללת מישהו,ואתה לא יודע למה התכוונת? Diableror

Brownie s

New member
לא לא!

לא הטלתי על אף-אחד. אבל היה לי חלום שהטילו עליי כישוף בשם זה, אני יודעת שזה דפוק לגמרי להאמין בחלום, אבל אני באמת חושבת שזה אומר משהו(זה נראה ממש ממש אמיתי).

אז אם זה בחלום שלך ואתה

לא יודע בכלל על הקללה הזו יש סיכוי שהמוח שלך המציא את כל הקטע הזה...לא? אני חושבת שלא כדאי לך להאמין שקיללו אותך באמת כי אם תאמין...לך תדע מה יקרה...

.m

New member
"קללת הסיטקום"

סיט-קום - סיטואיישן קומדי. קומדית מצבים. קללת הסיטקום תוקפת אך ורק קאסט (צוות שחקנים) של סיטקומים (קומדיות מצבים) מצליחים מאוד. היא גורמת להם הלפוך למובטלים, ולאחר סיום התכנית המצליחה, הם לא מצליחים למצוא את מקומם בשום תפקיד אחר. קללת הסיטקום ידועה במיוחד ב"אפקט הסיינפלד" (אף אחד משחקני "סיינפלד" לא הצליח בשום תפקיד אחר). אם מישהו יגלה איך מסירים אותה, אני מבטיחה לכם אלפי שחקנים-עבר הוליוודים שישהיו מוכנים לשלם סכומי עתק
|הולכת לאסוף את אבריי הפנימיים שנשפכו על השטיח בהתקפת הצחוק מקריאת ההודעה הראשית, אבל בעיקר מהתגובות שלכם חברי פורום יקרים שלי|
mai

Brownie s

New member
וואי, ממש עזרת.

אני באמת מאוד מודה לך שאת צוחקת עליי. :-B

.m

New member
תמיש שמחה לעזור ../images/Emo13.gif

אין לך ממה להעלב, שאלת שאלה ועניתי לך תשובה רצינית לחלוטין. הנימה הצינית בסופה הופנתה - כפי שכתבתי מפורשות - כלפי חברי הפורום המכובדים, שהפתיעו והצחיקו אותי בתגובותיהם. רק טוב
mai

EvilFlame

New member
אממ...

זה יכול להיות חלום צלול ויכול להיות חיזיון. כניראה שזה היה חלום צלול ולא חיזיון או שעם כן זה היה חיזיון את אמורה להיזהר שלא יטילו עליך כישופים... מה אני יגיד. הרבה חלומות ניראים מציאותיים... זה לא אומר שלהכל יש משמעות. בכל אופן לא ידוע לי על קללה כזאתי..

hagakora

New member
סיטקום

בארצות הברית (נראה לי) זה ביטוי לסדרת מדע בדיוני. המוח שלנו ידוע בנטייה שלו לערבב דברים בחלומות, ובדרך כלל יהיו בהם מילים חדשות שלמדנו

כמעט. סיטקום

הוא "קומדיית מצבים". "מלך השכונה" לדוגמא, "מופע שנות השבעים" וכו'.

למעלה