שאלה חשובה.

walker20

New member
שאלה חשובה.

מה שעתםכם על זה שהערות יירד, ויהיה רצועת AXN של כמה שעות בערוץ XTRA HOT? ואז יהיו סדרות איכותיות יותר וחדשות יותר? אני לא סתם מעלה את הנושא הזה.

ThunderLion

New member
שישאר כמו שהוא עכשיו איין כמו הערוץ

הזהזה הערוץ היחיד שמעלה סדרות נוסטלגיות ששנים לא ראינו ועוד בכך הוא מעלה גם סדרות חדשות ואיכותיות ... אז בבקשה תגיד תודה רבה כמו שאומרים ויש פיתגם עדיף את זה מאשר כלום

HuGo Hell

New member
רעיון גרוע? ../images/Emo1.gif

הערוץ מפתח לאט לאט. הוא יכול רק לגדול ולא למות. אני מקווה שלא יורידו אותו.

walker20

New member
גם אני חושב אבל ------

אני מקווה שמערכת הערוץ תתחיל להשקיע בפיתוח הערות בזמן הקרוב, כי קיימת מודעות לנושא בHOT, הם אומרים שהערוץ זול, ריק מתוכן חדש, ואין לו הרבה צופים, כך שאם לא יקרה משהו טוב בקרוב, הערוץ יסגר, כי זה בזבוז תקציב של HOT, והם מעדיפים להקיע את התקציב שהם מעניקים לAXN, בערוצים אחרים כמו: XTRA ו"ביפ".

HuGo Hell

New member
איפה שמעת על זה? ../images/Emo1.gif

יהיה חבל שהערוץ יסגר. יש בו מלא דברים שווים, אני מאמין שהם קוראים פה ורואים את מחשבותינו ואת הרעיונות ואולי ינסו לממש אותם.

DarlingAdam

New member
אני מאוד נגד.

הם לוקחים תוכן מהאנלוגי ומוסיפים אותו לדיגיטלי.

Grimmy

New member
בסך הכל זה כמו הרעיון שלי

אבל בסך הכל, זה די הגיוני השילוב הזה, יש לHOTXTRA שעות מתות, למה לא לנצל את זה? אבל כמובן, מה רע בנוסטלגיה? אז מה עם זה תוכניות ישנות, זה לא אומר שהם פחות טובות, וצריכים לחנך את הדור החדש לטלוויזיה איכותית (ברוב המקרים בסדרות הישנות, לא כולל KNIGHT RIDER ^^). עכשיו צריכים לקנות את דובוני אכפתלי ל6 בבוקר בAXN.

למעלה