שאלה חשובה

שאלה חשובה

שאתם חולמים אתם חלום צלול... הכל ממש מציאותי כמו במציאות שאתם הולכים... סתכלו מסביביכם ותגידו לי אם זה אותה הרגשה... כי אצלי בחצלול ההכל היה נראה כמו חלום רגיל רק שהייתי מודעת... גם שהתעוררתי הרגשתי את ההרגשה הזאתי שחלמת חלום ואתה זוכר אותו...והרוב אומרים שזה ממש מציאותי ..כמו זיכרון מציאותי.. אז אני רק רוצה לשאול עם החלום צלול שלי נורמלי... או שזה פשוט הצלילות..

LiOrLi 15

New member
זה חצלול פשוט הצלילות הייתה נמוכה

אם הייתה לך מודעות וידעת שאת חולמת אז זה חצלול לפי מה שהבנתי (יש כל מיני שיטות להגביר את הצלילות כמו פקודות קוליות וכו'..) גם לי זה קורה (כלומר קרה היה לי רק חצלול אחד של כמה שניות- את מוזמנת להעיף מבט בהודעה הקודמת שלי בשירשור של החדשים) אבל אני מעדיפה להתמקד עכשיו בכתיבת יומן החלומות

silverhawk

New member
זה לא דבר קבוע

לעיתים הכל אכן נראה מציאותי לחלוטין, ולעיתים ישנה מעין הרגשה שונה. אך אצלי לפחות, ההרגשה בד"כ מציאותית.

roger4x4

New member
תלוי בסוג החלום

אם אני סתם יילך ברחוב רגיל אז גם אני ייחשוב ככה. אבל אני ירוץ במורד רחוב הגיהנום כשמפלצת כמו המורה שלי להסטוריה רודפת אחרי לברכה מלאה בבוץ, אז זה סיפור אחר...

רמת הצלילות יכולה להשתנות

רמת הצלילות יכולה להשתנות מאד מחלום צלול אחד לשני, הדבר תלוי בהרבה דברים ובהרבה גורמים, יש חלומות צלולים שנראים מציאותיים לגמרי שממש חבל על הזמן, ותוכלי למצוא לכך המון דוגמאות כאן בפורום ובארכיון, ויש כאלה שנראים יותר כמו חלום מעורפל.... אחד הדברים שמאד משפיעים על רמת הצלילות זו עייפות, כאשר עייפים הצלילות יורדת מאד, לכן ממליצים לישון כמה שעות לפני החלום הצלול ואפילו לקום למשך שעה מהמיטה, הדבר גורם לכך שלא תהיי עייפה ושהמוח שלך יהיה צלול ועירני, הדבר מוביל בדרך כלל לרמת צלילות גבוהה מאד בחלום. צלילים

למעלה