שאלה חשובה!!

N O A 0 3

New member
שאלה חשובה!!

הי לכולם. רציתי לדעת אם מישהו באמת התנסה בעניין הכישוף (כלומר: שכישפו אותו או הוא את האחרים). כיצד זה עובד? האם באמת יש שינוי בהתנהגות בן האדם כמו שמספרים? האם יש סכנות בכישוף? האם כישוף יכול גם להכשל? מה הסיבות לכך? אשמח לסיפוריכם, ותודה!

misty19

New member
תקשיבי

זה אולי ישמע לך מפגר מה שאני אגיד עכשיו (ואני אישת מאמינה שזה היה סתם בגלל שינוי ולא הכישוף) אני בכל אופן עשיתי פעם כישוף על חברה שלי היא הייתה נודניקית בצורה מעצבנת וביקשתי כאילו בכישוף שהיא תלך... ותעזוב אותי.. שבוע אח"כ היא פתאום הפסיקה להתנהג נורמלי וכאילו מצאה מישהו אחר להדבק אליו.... עכשיו.. אני חושבת שזו שטות... פעם הייתי מאמינה שהכישוף עזר.. היום אני קצת רואה את זה אחרת.. אולי היא פשוט הבינה שזו לא דרך וזהו... אז בקשר לכישופים רציניים אין לי מושג ממש.. אני מפחדת להתעסק עם הדברים האלו... לדעתי ברור שיש סכנות... כמו בכל דבר אחר שהוא כביכול על טבעי... וכמובן שיכול להכשל... הזמנים בהם עשית אותו אולי לא מתאימים או שפשוט לא היית עם לב מלא ושלם או לחלופין יחסת חשיבות פעוטה.. את יודעת כל הקלישאה הזו.... בקיצור מידע שלי כל זה(והוא מועט מאוד ויכול להיות מוטעה..לתשומת ליבך)

למעלה