שאלה חשובה..

Love U All

New member
שאלה חשובה..

התקשרו אליי היום מהצבא, וטוב שהם נזכרו להודיע לי בהתראה ארוכה שכזאת שביום ראשון יש כנס מודיעין, ואם לא אגיע, תהיה לי בעיה אחר כך. השאלה שלי היא מה יש בכנס הזה? הוא כולל מיונים? האם מישהו מכאן גם הוזמן? אילו תפקידים יש במודיעין לבנות בכלל? אודה על תגובות מקרב לב!

mishe e

New member
תגובה---->

בכנס של מודיעין יראו לכם סרטון קצר על התפקיד שאליו את מועמדת. אחר כך יעשו לכם מיונים [בהתאם לתפקיד שאליו את עושה מיונים.. זה יכול להיות שאלות של הבנת הוראות, זיכרון, מתמטיקה ועוד]. על התפקידים שיש במודיעין [לבנים ולבנות, לא ידוע לי על הבדל שוויניסטי בחיל חח] תוכלי לקרוא באתר : www.idf.il/aman. את יודעת לאיזה תפקיד את מועמדת?

Love U All

New member
לא... + שאלה נוספת

אתה יודע עד איזו שעה ייערכו המיונים? והאם המודיעין חוסם אופציות אחרות? שמעתי שמי שמועמד למודיעין לא יכול להתמיין לתפקידים אחרים.

ל י א ו ל

New member
הממ

כדי לברר כמה זמן יערכו המיונים את צריכה לצלצל ולברר. הזמן משתנה במיונים שונים, בגלל שלכל תפקיד יש מספר שונה של מבחנים. המודיעין חוסם מיונים אחרים פרט למסלולים התנדבותיים כמו עתודה, טיס, תפיות וכד'.

גם לי התקשרו

בטלפון הזמינו אותי.בלי להגיד כלום גם אין לי מושג איך מגיעים לשם.

n o n a m e 8 8

New member
התקשרו אליכם מחסוי במקרה?

כי צלצלו אליי פעמיים מחסוי ולא עניתי מעניין מי זה את עולה לי"ב? או שסיימת?

גם אלי התקשרו אך אחותי ענתה

והיא בת 10 :\ זימנו אותי לראיון ביום שני ה-1.8- משקית בטחון ומידע ואין לי מושג איפה!!! מישהו יודע אולי???

חחח חשבת להתקשר אליהם?

03-6092550 (נראה לי שהם עושים שיפוצים כי הקו מת רוב שעות היממה..)

linorly

New member
למודיעין יש נטייה כזאת../images/Emo108.gif

להודיע לאנשים הודעות חשובות בהתרעות קצרות. לי הודיעו בזמנו על ראיון יומיים לפני זה, והייתי גרה אז באילת ועבדתי, ופשוט הייתי צריכה לקחת טיסה ב5 בבוקר (במימון שלי!) בשביל להיות שם.

Transc3ndent

New member
באחד הימים

התקשרו אלי בסביבות 1900 להודיע שמחר ב-8 (בבוקר) יש לי בדיקות ראיה בתל השומר.

gadik6

New member
הסיפורים שהולכים פה פשוט מזעזע...

גם לי הודיעו רק 3 ימים לפני על איזה משהו וגרתי אז בדימונה (בעצם אני עדיין גר שם כלומר פה) נו ותגידו לי איפה בתקופה ההיא היו חדרים פנויים במלונות דן בת"א? פשוט לא אחראים הצבא הזה...

למעלה