שאלה חשובה

maya 25

New member
שאלה חשובה

אני צריכה את שם הפרק המפורסם שבו הארם ומק התנשקו משהו בחג מולד וגם באיזה עונה זה היה

Dark Storm

New member
המועמדים לפרס ה"אמי" 2005 הם...

סדרת דרמה הטובה ביותר: דדווד אבודים 24 הבית הלבן הסדרה הקומית הטובה ביותר: משפחה בהפרעה עקרות בית נואשות כולם אוהבים את ריימונד סקראבס וויל וגרייס המיני סדרה הטובה ביותר: אלביס נפילת האימפריה ה 4400 הנסיך האבוד שחקן הטוב ביותר בסדרה קומית: ג'ייסון בייטמן - משפחה בהפרעה ריי רומאנו - כולם אוהבית את ריימונד טוני שאלוב - מונק זאק בראף - סקראבס אריק מקורמק - וויל וגרייס שחקן הטוב ביותר בסדרת דרמה: ג'יימס ספיידר - בוסטון ליגל איאן מקשיין - דדווד יו לאורי - האוס האנק עזריה - האף קיפר סאטרלנד - 24 שחקנית הטובה ביותר בסדרה קומית: מארשה קרוס - עקרות בית נואשות טרי האצ'ר - עקרות בית נואשות פליסיטי הופמן - עקרות בית נואשות פטרישה היטון - כולם אוהבים את ריימונד ג'יין קאקזמארק - מלקום באמצע שחקנית הטובה ביותר בסדרת דרמה: ג'ניפר גארנר - זהות בדויה מרישקה הארגטיי - חוק וסדר: מדור מיוחד פטרישה ארקט - מדיום גלן קלוז - המגן פראנסיס קונרוי - עמוק באדמה שחקן משנה בסדרה קומית: ג'פרי טאמבור - משפחה בהפרעה ג'רמי פיבן - הפמלייה פיטר בויל - כולם אוהבים את ריימונד בראד גארט - כולם אוהבים את ריימונד שון האייס - וויל וגרייס שחקן משנה בסדרת דרמה: וויליאם שטנר - בוסטון ליגל אוליבר פלאט - האף נווין אנדרוז - אבודים טרי אוקווין - אבודים אלן אלדה - הבית הלבן שחקנית משנה בסדרה קומית: ג'סיקה וולטר - משפחה בהפרעה דוריס רוברטס - כולם אוהבים את ריימונד הולנד טיילור - שניים וחצי גברים קונצ'טה פארל - שניים וחצי גברים מייגן מולאלי - וויל וגרייס שחקנית משנה בסדרת דרמה: סנדרה או - האנטומיה של גארי בליית' דיינר - האף טיין דיילי - המשפט של איימי סי סי הייץ' פאודר - המגן סטוקארד צ'אנינג - הבית הלבן שחקן בהופעת אורח בסידרה קומית: פרד ווילרד - כולם אוהבים את ריימונד ויקטור גארבר - וויל וגרייס ג'ף גולדבלום - וויל וגרייס בובי קאנאביל - וויל וגרייס אלק בולדווין - וויל וגרייס שחקנית בהופעת אורח בסדרה קומית: קת'רין ג'וסטן - עקרות בית נואשות לופה אונטיברוס - עקרות בית נואשות ג'ורג'יה אנגל - כולם אוהבית את ריימונד קלוריס ליצ'מן - מלקום באמצע בליית' דיינר - וויל וגרייס שחקן בהופעת אורח בסדרת דרמה: רד בטונס - אי. אר. (ER) ריי ליוטה - אי. אר. (ER) אוסי דייויס - ישנן בנות צ'ארלס דורנינג - אן.סי.איי.אס. (NCIS) מרטין לאנדאו - ללא עקבות שחקנית בהופעת אורח בסדרת דרמה: סווסי קורטז - האף קלוריס ליצ'מן - ג'ואן מארקדיה אמנדה פלאמר - חוק וסדר: מדור מיוחד אנג'לה לנסברי - חוק וסדר: מדור מיוחד / משפט ע"י מושבעים ג'יל קלייבורג - ניפ/טאק הופעה בתוכנית אירוח / תוכנית מוזיקלית: ג'ון סטיוארט - הדיילי שואו עם ג'ון סטיוארט ג'יי לנו - ג'יי לנו יו ג'קמן - טקס פרסי ה"טוני" ה-58 טרייסי אולמן - טרייסי אולמן חיה וחשופה וופי גולדברג - וופי חוזרת לברודווי: חגיגת 20 השנה סרט טלויזיה הטוב ביותר: לאקוואנה בלוז החיים והמוות של פיטר סלרס המשרד: ספיישל מעיינות חמים גביע ה"וול" תוכנית עניין, מוזיקה או קומית הטובה ביותר: המופע של אלי ג'י הדיילי שואו עם ג'ון סטיוארט קונאן אובריאן דייויד לטרמן זמן אמיתי עם ביל מאהר ספיישל עניין, מוזיקה או קומי הטוב ביותר: טקס פרסי האוסקר ה 77 ספיישל: כולם אוהבים את ריימונד (לקראת סוף הסידרה) טקס הפתיחה של האולימפידה ה 28 טקס פרסי ה"טוני" ה-58 (2004) תוכנית ראליטי הטובה ביותר: מופע עתיקות בדרכים (Antiques Roadshow) המהפך: מהדורת הבית (Extreme Makeover: Home Edition) פן וטלר: בולשיט (!Penn & Teller: Bullshit) פרוייקט גרינלייט (Project Greenlight) טאץ' עליז לסטרייט שיעיז (Queer Eye For The Straight Guy) תוכנית תחרות ראליטי הטובה ביותר: המירוץ למליון (The Amazing Race) אמריקן איידול (American Idol) המתמחה (The Apprentice) מסלול הבריחה (Project Runway) השרדות (Survivor) שימו לב! כל מה שכתבתי לעיל תורגם מאנגלית על ידי, חלק מהתוכניות לא משודרות בארץ אז שמם בעברית תורגם מילולית מאנגלית. תעריכו את זה כי אין לכם מושג מזה לתרגם חלק מהשמות האלה... במיוחד של חלק מהשחקנים. לא כללתי מועמדיות של שחקנים במיני סדרות ועוד מליון פרסים שוליים כמו בימוי, צילום, אפקטים מיוחדים וכו'. מה שתרגמתי לקוח מ: http://www.darkhorizons.com/news05/050714h.php לרשימה המלאה של כל הפרסים תבקרו באתר הזה: http://www.emmys.tv/awards/2005pt/2005ptnews.php תהנו!

Dark Storm

New member
לצערי ג'אג שוב לא מועמדת לכלום

אבל יש ניחום קל במועמדות של שחקן אורח ב NCIS

Hieros Gamos

New member
חח כן ובוני מועמד!! LOL

חחח אנחנו תמיד מעריכים אותך גילוש ^^' אז אני אומר לךךךך קראתי בעיתון על אחת בת 100 שכל חייה עשתה מעשים טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ווואי גיל!!!../images/Emo45.gifאני בשוק../images/Emo12.gif

תבין, אני קוראת את הכל ואני מסתכלת על זה...ואומרת לעצמי"מאיפה לעזאזל הוא העתיק את זה?מפנאי פלוס?" פתאום אני קולטת שרשמת שאתה כתבת הכל לבד ותרגמת? חחחחחחח ענק אתה...ענק
*אגב-הורדת את גוגל ארת'?*

וטוב שויל וגרייס לא כבשו קטגוריה

אחת שלמה בנפרד..ואני אפילו לא חושבת שזו קומדיה כ-זו מצחיקה...היא פשוט מתלקקת לכל השואו ביז...שנות ה70 לדוגמא , היתה הכי ענקית השנה...איזו צביעות

Dark Storm

New member
פאק! כתבתי סיכום ענקי לגבי המועמדים

והייתה טעות השליחת ההודעה וזה נעלם!!! תפוז ה %$#%$# האלה!
טוב כל מי שמכיר אותי יודע מה התוכניות / האנשים שאני בעדם וכן - וויל וגרייס על הפנים השנה ובכלל לא אמורים להיות מועמדים. והכי חשוב: ג'ניפר תזכה! ג'ניפר תזכה! בחייאת, צנו לה השנה את הפרס, היא לקחה כבר כל פרס אחר כולל גלובוס הזהב, יאללה תהיו לארג'ים ותנו לה אמי אחד! אל תדאגי ג'ן, אם הם לא יתנו לך את הפרס, יהיה להם עסק איתי!!

Dark Storm

New member
אה ומחר אני אביא לכם סיכומים

של כמה פרסים מועמדת כל רשת ואבדוק את הפרסים השוליים יותר לראות אם יש משהו ששווה להזכיר

Hieros Gamos

New member
חחח גיל איזה נמלה חרוצה אתה!

*אני נושא עימי את צער השתיקקההה* פאק כואב לי הגרון מההופעה

Dark Storm

New member
יש לאבא שלי את זה

מצאנו שם את הבית של אחי בארה"ב
דבר נחמד אבל לא מצאתי לו שימוש כ"כ.

Dark Storm

New member
עברתי על כל 88 הקטגוריות ב"אמי"

וג'אג לא מועמדת לכלום. NCIS מועמדת לפרס 1 של שחקן בהופעת אורח ועכשיו סתם להשוויץ בסדרות שאני אוהב
24 מועמדת ל 11 פרסים ALIAS ל 4 פרסים סטארגייט - פרס אחד סטארגייט: אטלנטיס - 2 פרסים ה 4400 - 3 פרסים E.R - 3 פרסים ועכשיו לסיכום כמות המועמדויות לרשתות השונות: HBO: 93 מועמדויות CBS: 59 מועמדויות NBC: 54 מועמדויות ABC: 51 מועמדויות FOX: 49 מועמדויות Showtime: 17 מועמדויות A&E: 10 מועמדויות F/X: 8 מועמדויות USA: 6 מועמדויות UPN: 3 מועמדויות WB: 2 מועמדויות Hallmark - מועמדות אחת הורדתי כמה רשתות לא מעניינות שהיו להם כמה מועמדויות בודדות כמו ערוץ ההיסטוריה או Cartoon Network - מה שרשמתי למעלה הם הרשתות הגדולות והמוכרות ביותר.

טלמ

New member
ג'אג לא הייתה מועמת לעולם לפרס גדול

ג'אג לעולם לא התמודדה/זכתה אמי חושב... הם זכו רק ב-5 פרסים על תסריט נדמה לי

Dark Storm

New member
הם היו מועמדים או זכו בכמה פרסי אמי

על צילום / בימוי או דברים כאלה. אבל אני לא מתפלא שהשנה זה לא מועמד לכלום - העונה האחרונה הייתה בושה לסידרה.

טלמ

New member
כמה שהסידרה מצוינת יש מציאות

בחלק של מאחורי הקלעים היא מצוינת: תסריט, בימוי, צילום, עריכה... אבל יש שחקנים יותר טובים בתעשיית הסדרות (ותרי,גל, סוזי הולכות לסקול אותי באבנים בגלל הפה הגדול שלי...
) טוב... אבל גם פרסים על בימוי, תסריט וכו'... זה מאוד מכובד

harmless

New member
אין שום בעיה עם השחקנים!

דיוויד ופטריק שחקנים מעולים. קתרין בהחלט השתפרה מאז הפרק הראשון שלה. זה בכלל לא קשור לרמת המשחק (שהיא גבוהה) אלא להרבה דברים מעבר. יש סדרות שהן מתחת לרדאר. ומה לעשות שדרמות צבאיות לא קולעות לטעם של כולם. והמבקרים די לא אוהבים דברים פטריוטים . אין מה לעשות , אבל אין לזה שום קשר לאיכות של הסידרה ובמיוחד אין קשר לאיכות משחק של השחקנים. רק בשביל ידע כללי, דיוויד בא ממשחק תיאטרון, ורקע של שייקספיר וכאלה. הוא התקבל לבית ספר משחק יוקרתי בקנדה. פטריק משחק מילדות....

למעלה