שאלה חשובה

galiliudi

New member
שאלה חשובה

באיזו טמפרטורה אתן מכינות את האוכל !!!, לא מגישות אלא מכינות כמובןהשאלה מופנית אל מי שאיננה מניקה? תודה רבה ליאת

galiliudi

New member
חשוב

היום רק גיליתי כמה עובדות מעניינות אני הייתי מכינה את האוכל ושמה את הפורמולה כשזה רתוח בכל מקרה גיליתי את הטעות לפני כחודש ובסימילאק אמרו לי שאפשר שני שליש פושרים ושליש רותחים, אך היום לצערי גילתי כי שוב פעם הטעו אותי ואמרו לי רק בין 18-21 מעלות למה הם לא מציינים זאת על הקופסא

galzil

New member
לא הבנתי את השאלה?

את מדברת של תמ"ל או על מזון מוצק? אם את מדברת על תמ"ל, אז יש לנו מים מורתחים שהתקררו, אנחנו מחממים אותם לטמפ' נוחה (27-37) מוסיפים אבקה ונותנים.

אנחנו לוקחים מים רתוחים

בטמפ' החדר ומוסיפים 20-40 מ"ל מים רתוחים. כך שזה יוצא חמים

lulyK

New member
כן. לא חיממנו אף פעם.

העצה הכי טובה שקבלתי.

lulyK

New member
אוכל לא, שתיה כן.

כשמפסיקים להתייחס לתמ"ל כאל מרק ומתחילים להשוות אותו לשייק בננה, פתאום זה נראה הגיוני

גולדין1

New member
האמת? תלוי בטמפ' בחוץ...

כלומר אם ממש חם אז אני מעדיפה לתת לו בטמפ' החדר, וכשקצת יותר קריר או בערב פושר. ובלילה בטמפ' החדר, כי למי יש כח לרוץ למטה לחמם? נראה לי מוגזם לתת את זה חם בחום הזה..

mevav1

New member
מה שאני עושה זה,מוזגת מכמות של

נגיד 210 מ"ל מים קרים בכמות של 190 ועוד 20 מים רתוחים. ואם זו כמות קטנה אז אני עושה ככה,נגיד 100,אני שמה 190 קרים רתוחים כמובן והשאר רתוחים רותחים או פושרים. ותמיד יוצא שהאוכל פושר אבל לא רותח. ובחום הזה אני נותנהת לה מעט יותר קר אלא שבבוקר רק חמים.

למעלה