ביתי בת שבעה חודשים ואבא שלה רוצה להתחיל לקחת אותה ליום שלם כולל הלילה. לי זה לא ככ נראה. מאד רוצה לשמוע את דעתכן ונסיונכן. אני לא מעוניינת שהיא תרגיש פתאום נטושה בלי אמא באמצע הלילה כשהיא קמה. אני לא ממש יודעת איך להגיב לזה.
זה עוד מוקדם זה גיל כזה שהילדה מתחילה להיקשר אלייך והניתוק הזה לא ניראה לי שיעשה לה טוב כמובן שאני לא יודעת מה טיב הקשר שלה אם אביה וכמה היא מכירה ורואה אותו את זה את צריכה לשפוט. אני אישית עדיין לא נתתי את שלי הם באותו גיל כי אני לא חושבת שאבא שלה מכיר אותה מספיק טוב הוא לא יודע להיתמודד אם מצבי הרוח שלה הוא לא יודע איך היא אוהבת להירדם איל היא אוכלת ולא יודעת אני אישית מרגישה שזה מוקדם אוליי שהיא תדע להביא את עצמה יותר טוב ולהראות או להגיד מה היא רוצה אז אפשר לשקול את זה כי אם הוא לא מכיר אותה היא עלולה פשוט לבכות ולצרוח והוא לא יהיה לו מושג למה !!! אז בהצלחה לך מקווה שתעשי את ההחלטה הנכונה
ביתי החלה לישון אצל אביה רק אחרי גיל שנה. לא זוכרת במדויק באיזה גיל. היום היא בת 2.6 וישנה אצלו אחת לשבוע פעם אחת ואחת לשבוע פעמיים, לסירוגין. שוב, זה תלוי באב ובקשר עם הילדה. כתבי יותר פרטים שאוכל להתיחס.
הגדולה התחילה לישון אצל אבא בגיל ממש צעיר לפני שישה חודשים. זה מאד תרם לקשר שלה עם אבא ולתחושת האחריות שלו והתפקוד גם. אני מתארת לי שקשה לך מאד עם הרעיון הזה. גם לי היה קשה. אבל כיום כשהיא כמעט נערה אני רואה שזה עשה לה רק טוב. לישון אצל אבא. אנחנו מתחלקים חצי חצי יום אצלי יום אצלו והילדה רגילה לזה ולא מוותרת על שום הזדמנות להתפנק אצלו או להיות אצלי.