שאלה חשובה..

b a r b a i m a

New member
תרופות הרגעה? בגילך? לדעתי ממש

ממש לא!!! אם תתחילי בגיל 16 מה יקרה כשתהי בת 30? 40? 50? אם את עצבנית-תעשי מדיטציה, מקלחת קרה, ארטיק טעים - תדברי עם יועצת, וכו וכו וכו יש פתרונות גם לזה. (אולי רסקיו-זה טבעי) לגבי הריטלין-אני בספק אם מישהו מאיתנו יאמר לך - כם קחי כדור ותנסי! אנחנו לא רופאים, לא מכירים אותך ואת ההסטוריה שלך מי שיאמר לך לקחת לנסיון-טועה! רק רופא יכול לומר לך אם כן או לא לקחת אפילו אם זה 1 ורק לנסיון.

zivadina

New member
הכי חשוב זה אבחון מקצועי

ובגיל העשרה אני ממליצה על אבחון אצל פסיכיאטר שיודע לאבחן הפרעות קשב ורכוז ובעיות רגשיות. לא להגיע להחלטות ולתרופות על דעת עצמך, אלא רק לאחר אבחון מקצועי של פסיכיאטר, שאמור לתת לך גם המלצות לטיפולים שונים. קיימות מרפאות קשב או פסיכיאטרים אשר עובדים עם קופות החולים. אם תכתבי באיזו קופה את ומאיזה אזור את, נוכל להמליץ לך על פסיכיאטר מאבחן. אני מציעה לך לקרוא בספריית הקישורים שלנו (לוחצים על המילה "קישורים" אשר מעל לכותרת הפורום) את המדור "ADHD בגיל ההתבגרות". האבחון הרפואי המלא של הפרעת קשב כולל בדיקה רפואית, שיחה עם המטופל, שיחה עם כל הורה, שאלון למחנכת ושאלון להורים, ולבסוף בדיקת TOVA בלי ועםד ריטלין. שלושת המרכיבים האלה דרושים לרופא המאבחן כדי לקבוע בוודאות אם יש לך הפרעת קשב או בעיות אחרות אשר מפריעות לך להתרכז ולתפקד כראוי. נשמח ללוות כאן את האבחון שלך, עד אשר תסיימי אותו ותקבלי המלצות לטיפול. אפשר לקבל הפנייה דרך רופא המשפחה. בהצלחה!!

So Fucking Sexy

New member
וואי תודה רבה מאמי

אני מראשון-מערב ואני בקופת חולים כללית.. אתם אחלה פורום תודה על כל העזרה

zivadina

New member
אבחון דרך קופ"ח כללית

אם יש לך ביטוח משלים בקופה, תבקשי מן הקופה שלך את רשימת מכוני הקשב שעובדים אתה. ותלכי לאחד מהם לאבחון אצל פסיכיאטר. הביטוח המשלים ייתכן לך החזר גדול על האבחון, לפי סעיף "ייעוץ רופא מומחה". לחברי קופת חולים כללית יש אפשרות להתאבחן בסכום סימלי ב"מרכז לקשב ורכוז" אשר בבית החולים גהה. את מוזמנת לקרוא בקישורים המצורפים:

So Fucking Sexy

New member
שוב המון תודה

מאוד עזרת לי :) אני יעדכן אותך ואת הפורום בהמשך..
שבת שלוםם :)

So Fucking Sexy

New member
יאא..תראו את התעודה שלי..

הציון זה ציון שנתי.. תנ"ך 73 ספרות 78 לשון 82 היסטוריה 55 אנגלית 5 יח"ל 85 מתמטיקה 3 יח"ל 96 חינוך גופני 85 צרפתית 90 סוציולוגיה 90 מחשב 85 מחויבות אישית 100 איך התעודה..?יאפהה..?? ממוצע 83.5

So Fucking Sexy

New member
תודה רבה..

הבעיה העיקרית שלי היא היסטוריה...ותנ"ך..זה דורש הרבה ריכוז... מה שאין לי..אבל סה"כ אני מצליחה לבימודים בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו חחח

למעלה