שאלה חשובה

שאלה חשובה

שלום לכם רציתי בבקשה לשאול שאלה אך לפני כן אספר בקצרה רקע אישי אני חיה עם חבר מזה שלוש שנים שנינו גרושים ולכל אחד מאיתנו 2 ילדים היום אני בהריון בחודש רביעי ואני מתחתנת בעוד כשלושה שבועות... רב מחתן אותנו בבית כנסת עם כל הטקס ומשמעותו אך ללא רישום ברבנות והבנתי שע"פ ההלכה אקרא נשואה כי יהיו עדים, כוס, טבעת, וחופה. אך לא רישום במשרד הפנים וזאת משום ששנינו רוצים לקבל את הזכויות הניתנות לנו מהמדינה לדוגמא - סיוע בשכר דירה, הבטחת הכנסה, מזונות, הנחות במיסים וכדומה, אנו מתלבטים רק בדבר אחד, האם לאחר הלידה בעזרת השם יהיה אפשרי לרשום את הילד בתעודות הזהות שלנו כששם משפחתי הוא אחר ושם משפחתו של חברי אחר איך יקרא הילד בשם משפחתו..

odelyav1

New member
אתם מחליטים

האב של הילד שלך יכול לרשום את הילד על שמו אם זה מה שתירצי או על שמך ההחלטה היא שלכם.

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

ראי שאלה דומה בהמשך הדף מצורף קישור למרות שאני חייבת להביע את הסתייגותי לגבי דרך הפעולה שלך ושל בן זוגך. קיצבאות נועדו למי שזקוק להם. במידה והביטוח הלאומי יגלה שפעלתם שלא כחוק תחוייבו להחזיר את כל ההטבות שקיבלתם ולעיתים אף לשלם קנס גבוה. ובצדק

אנחנו מאד נזקקים

שנינו לא עובדים ושנינו גרושים ושנינו מחפשים עבודה אבל מלאים בחובות ועיקולים והדרך היחידה לקבל קצבאות היא הדרך הזאת כי ביטוח לאומי שולל ממך הכל ברגע שאת נשואה או חיה עם בן זוג.

m i c h a l i

New member
אתם עדיין עוברים על החוק

אולי זה לא הוגן אבל זהו החוק ואם תתפסו תיענשו.

סיוולה

New member
והלוואי שתתפסו. אולי נורא

לקרוא את זה, אבל הקיצוצים בקצבאות שביבי יזם, הם בגלל אנשים כמוכם. היום אני חיה מ- 2161 ש"ח, נכות, כי ביבי לא מאפשר לי לקבל יותר, או נכון יותר לומר, בגלל אנשים שכמותכם. היום אני לא מקבלת סיוע בשכ"ד, כי ביבי גזר גזירות כאלה, כדי להלחם בתופעה של מי שמרמה אותו, אז מי שישר, אוכל א ותה עם כל הרמאים. תפסיקו לרמות, אנשים, בגלל רמאים שכמותכם, ישרים ואומללים אוכלים אותה ובגדול. ורד

שושה 100

New member
מעיין לא נעים לי לאכזב אותך אבל

בטוח לאומי יגלה מהר מאד שאתם גרים ביחד וזה יהיה מאד לא נעים. לא הוגן מה שאתם עושים. לא מבינה למה החופה? שושי

סיוולה

New member
ביטוח לאומי - אם לא מלשינים לא

יודע בכלל. בסביבתי יש עשרות זוגות שכאלה, וחיים בסבבא, עם רכבים חדשים, וג'יפים 4X4 באושר ועושר, מצפצפים על ביטוח לאומי ועל העולם. וביטוח לאומי לא יודע. ורד

שושה100

New member
סיוולה הם יתפשו אל תדאגי גם בלי

הלשנה.אני מכירה מקרים שהגיעו לזוג הביתה וחיטטו בארונות ותבעו אותם לא מבינה את החוצפה של המעיזים בכלל לגנוב ולאלו שבאמת צריכים לא נותנים.

סיוולה

New member
אז - מידיעה מוחלטת ועצובה - אני

מודיעה לך, שזה רק על סמך 99% הלשנה. ביטוח לאומי - הפסיכים - לא בודקים את האנשים שחיים על חשבונם שנים רבות, הם בודקים רק את ה"חדשים" הנזקקים לעזרתם מאוד. מה שכן, אני אומרת לך - בבטחון - אני מתגוררת בסביבה שבה התופעה הזו נפוצה עד להקיא - וביטוח לאומי - לא יודע ולא עושה דבר. ורד

מסכימה איתכן ומצטערת

לקחתי כל מה שכתבתם לתשומת ליבי והודעתי לכל המוסדות על השינוי אתן צודקות בהחלט נקווה שילמדו מהטעות שכמעט עשיתי תודה על התייחסותכן וסליחה אם פגעתי בכם

m i c h a l i

New member
כל הכבוד - עשית את הדבר הנכון

ומאחלת לכם בהצלחה ושתוכלו לפרנס את משפחתכם בכבוד

שושה 100

New member
מעיין כל הכבוד לך, אם את לא עובדת

יש לך זכויות של הנחות ארנונה, שכירויות וגם עזרה מבטוח לאומי ולא משנה אם את נשואה או לא. שניכם לא עובדים גשו לבטוח לאומי לברורים זה הכי טוב בהצלחה

לי יש דבר אחד

לכתוב על זה: תתביישו לכם!!!! ביגלל אנשים כמוכם , מיתייחסים אל החד הוריים בכזה זילזול, מקצצים לנו ! בושה וחרפה תיסלחו לי, איזה עוז וחוצפה יש לך לבוא לכאן ולשאול שאלה כזאת , בפורום של אנשים שמגדלים לבדדדדדדד את הילדים שלהם! תגידי תודה לפחות שיש לך מישהו להישען עליו גם אם לא כלכלית.

למעלה