שאלה חשובה!!!!

שאלה חשובה!!!!

מישהו אולי יודע מה עמדתו הפוליטית של מוקי?1 מביחנת ימין או שמאל... כי מהשירים שלו מאוד קשה להבין... תודה מראש שלומיתוס!! =-)

בוא נגיד ככה...

מוקי לא מביע מחאה פוליטית כלשהי בשירים - לפחות הוא מנסה לא להביע... מה שכן הוא מביע הרבה הרבה מחאה חברתית שמתקשרת לשמאל אבל כמו שהוא אמר "עוקף מלמעלה" הוא מעדיף להסתכל על הצדדים באופן נייטרלי ולא להשתייך לאף קבוצה.

נכון ../images/Emo45.gif

היטיבת לדבר . חזקי ואמצי

Rasta Nesta

New member
באמת אכפת לכם מה העמדה שלו?

לא נראה לי שהוא שם זין בכלל על כל הפוליטיקה ככתוב "אני המקל בגלגלים של הפוליטיקה.." ועוד נאמר "ימין ושמאל רק חול וחולרה!"

DIE kvar

New member
רצחנו אדמה

ורצחנו נשמה ברור ששמאל. לא? |מה-אני-עושה-פה?|

FunkyGiraffe

New member
כל שייכות כלשהי בין פוליטיקה למוזיק

ה מגעילה אותי, דוחה אותי ומוציאה את החשק לכייף עם כמה כלי נגינה ווקאליסט/ית וזו היתה הטפה למה אסור לכם לדחוף דעות פוליטיות לשירים שלכם

FunkyGiraffe

New member
כי זה סוג של ניצול לרעה של דבר טהו

ר וכיפי! אתה מתעלל ביצירה שלך אם אתה דוחף לתוכה את כל האג'נדה הפוליטית שלך. רוצה פוליטיקה? לך לכנסת. רוצה מוזיקה? לך לאולפן/לבמה/אנערף כמובן שלהגיד שלום סלאם פיס וכאלה זה לא בהכרח העמדות לצדה של מפלגה כזו או אחרת [ברצינות] אבל יש הבדל אישית לא הייתי רוצה לשמוע המנוני בחירות מפיו של האמן המועדף עליי כולם מושחתים סוף פסוק

אבל מצד שני

מוזיקה זו דרך להביע דעה. זה באמת מגעיל אם אנשים יתחילו לעשות שירים "בעד ההתנתקות" או "נגד ההתנתקות". אבל לדעתי להתעסק בפוליטיקה בלי מניע, באופן אובייקטיבי כמה שבנאדם יכול להיות, זה יכול להיות גם טוב. עובדה- מוקי.

למעלה