שאלה חשובה

span26king

New member
EBV ו CMV כן בסל.

לפחות במכבי ופרוביגיל זה סטימולנט חזק מאוד (NE REUPTAKE INHIBITOR). לא לכל אחד. לא חי בלי זה? מכור לממריצים, שרוף. ראית רקוואים לחלום?

george michael

New member
היום לא הלכתי להתאמן

בגלל העייפות נמאס לי כבר אני כבר לא יודע מה לעשות.

IRISEL2

New member
זה ינחם אותך שאני חודש כבר לא עושה

התעמלות! בגלל שפעת קשה מאוד!...אני אקח את עצמי בידיים ואנסה היום לחזור לעצמי. באמת הגזמתי. נתנו לי אנטי' זינט חודש ימים עשה אותי סמרטוט....מקווה שבעזרת נוני מגנזיום B12 פרמטון ואוכל! אתחזק. מחר זה היום האחרון של האנטי' ברוך שפטרנו! ג'ורג' אני עושה התעמלות כבר למעלה מ 20 שנה. לא יום ולא יומיים. כך שאני מבינה את ההרגשה היטב. את התיסכול. לכן איכפת לי ומנסה לעזור! אני יודעת כמה חשוב הספורט למי שמתעמל באופן קבוע! הן נפשי והן פיזי. אל ייאוש. מבטיחה לך שעוד תחזור לעשות ספורט כמיקודם. יישר כוח חזק ואמץ איריסל'.

IRISEL2

New member
אני כל כך מבינה אותך ולכן....

מציעה לך לגשת לרופא ולבקש את הבדיקות. כולל הוירוסים. תבקש שיבדקו לך רמה של מגנזיום בדם! יש בדיקה שמראה על דרך של עוד חיסון בדם והיא אימונוגלובולינים. תבקש גם זאת ממנה. ג'ורג' אני הייתי במקומך מתחילה לקחת נוני נוזל, זה נותן כוח! דובר רבות עליו בפורום. אם תרצה, אמסור לך דרך המסר את מס' סלולרי של מי שמספק אותו. יש גם בכדורים. אני ממליצה על נוזל, כי הספיגה שלו ישירה לדם! תוסף מגנזיום עוזר מאוד, לכן עליך לפני שאתה מתחיל לקחת, לראות כמה יש לך בדם, ולפי זה הרופא יאמר לך כמה לקחת. מבין. אני מבינה שאין לך כוח. בדיקת B12 ביצעת? חשוב מאוד! תתחיל מכאן, ומשם נתקדם, גש לרופא אל תתדחה, תעדכן אותנו, אולי נוכל לעזור! בהצלחה, איריסל'.

IRISEL2

New member
דרך אגב, אתה צימחוני? .....

תיכף אקבל מקלחת רותחין, אבל למי איכפת בכלל.....

linar1

New member
ג'ורג', תקשיב אתה מנסה לפטור בעיה

לא ממש בדרך שנראת לי. לא ניתן לשחק עם הבריאות בפינג - פונג. התשובות: כן, לא וכו', זה הדבר שאגרום לך מחר לקום בבוקר ולהיות בריא ולהרגיש לא תשוש. הפורום הוא לא הפתרון, גש לעינין הזה כאדם בוגר - אתה לוקח תרופות מסויימות, שב עם הרופא שלך ותסביר לו מה עובר אליך. אני סבורה, שהרופא אדע ואשקול איזה טיפול או בדיקות נחוצות כדי לעזור. ברגע שיהיה איבחון של הבעיה, תדע לאן פניך. מקווה שקצת עזרתי לגבש את העמדה. מאחלת לך המון בריאות. LINAR

IRISEL2

New member
עזרת? אמרת בדיוק מה שצריך לעשות!

לגשת לרופא, ולדבר איתו. דרך אינטרנט עם כל הכבוד לו, הבעיות לא נפתרות, עדיין אנחנו חיים בעידן שיש לגשת לרופא, אולי בעוד 100 שנה יהיה אחרת, וגם זה בספק! ג'ורג' אני חושבת שיש לך די מידע בנושא, כעת עליך לגשת לרופא ולישם אותו בשטח. עכשיו זה בידיים שלך, תרגיש טוב בהצלחה ושבת שלום, איריסל'.

george michael

New member
את יכולה לתת לי במדויק

את כל השמות של הבדיקות שצריך לבצע? אני מתכוון לוירוסים.

IRISEL2

New member
ג'וג' שלחתי לך מסר.

עם כל מה שכתבתי גש לרופא המשפחה! אני מבקשת בכל לשון של בקשה, לא להיות אנחנו הרופאים של עצמינו, לגשת לרופא, ובהקם! בהצלחה, איריסל'.

IRISEL2

New member
כן להלן הבדיקות:

EBV יש לבקש IGG IGM EBNA CMV יש לבקש IGG IGM HERPES 6 - יש לבקש IGG IGM - מבצעים רק בבית-חולים איכילוב צריך טופס 17 ג´ורג´, גש לרופאת המשפחה ובקש בדיקות אלה. זו זכותך. ספר לה מה אתה מרגיש. בהצלחה, הרבה בריאות חזק ואמץ איריסל'.

למעלה