שאלה חשובה

שאלה חשובה

בני חייל בסדיר ולפני כארבעה חודשים נפצע במהלך כדורגל ומאז הוא מסופח לר"ם 2ועבר אטוסקופיה בברך וכן הוא צריך לעבר עד ניתוח כי נקרעו לו הרצועות הוא היה אמור להשתחרר מצהל כי הסתיימו להן 3 השנים לפני כחודשיים אבל לא משחררים אותו עד שלא תהיה תשובה ממשרד הביטחון מה הוא צריך לעשות הוא מאד רוצה לנסוע לתקופה למזרח הרחוק האם הוא צריך לשנות את כל חייו בגלל הוועדות שכנראה יגיעו בדרך

shanis

New member
תשובות

התשובה ממשרד הבטחון היא רק אם מכירים בפציעה שלו או לא. הוא לא צריך לחכות עד לועדה אלא רק עד למכתב מקצין התגמולים שמאשר שהוא מכיר בפציעה כפציעה שנגרמה בשירות הצבאי ועקב השירות. את הועדות אפשר לדחות אם ממש לחוץ לו לצאת למזרח (למרות שלדעתי כדאי לפחות לעשות ועדה ראשונה ובמקביל לטפל ברצועות). הדבר גם נשמע פחות עקרוני במקרה שלו שכן לא בטוח שהוא יקבל מעל 20% .

AVI359

New member
שאלה חשובה

שאלה חשובה שלום רב אם בנך לא השתחרר אחרי שלוש שנות שרות האם הוא משרת עתה בתנאי קבע? בנך צריך לעבור ועדה רפואית של אגף השיקום על מנת לקבוע אחוזי נכות. מן הראוי שתתיעצי אם ארגון נכי צה"ל קרוב למקום מגוריך:חיפה,תל אביב רחובות,ירושלים ובאר שבע. אגב מדוע את פונה בשם בנך?אם עתידו כל כך חשוב לו שיטרח ויתחיל לדאוג לעצמו כמדומני שהוא מעל לגיל 18 . בברכה אבי

המשך

בני היה בסדיר וכעת הוא בקבע בלי שהוא ירצה עד לקבלת תשובה בקשר לתביעה הוא מסופח לר"ם 2 הבן שלי זורק הכל עלי מה שחשוב לו זה לנסוע לשנה להתאוורר ואני כן דואגת לו אז אני מטפלת בזה וגם אני הגשתי את התביעה

AVI359

New member
עכשיו נכנסתי

גבירתי שלום רב אם בנך מקבל משכורת קבע סימן הוא שצה"ל דואג לו. שמרו כל מסמך בנוגע לפגיעה. מאחר ולי ילדים בגיל בנך ארשה לעצמי להעיר כי הגיע הזמן שהבחור יקח אחריות למעשיו ומצבו,חו"ל לא יברח ויעלם בריאותו ועתידו חשובים מכל טיול בעולם,אם לא תשתחררי מעול זה עתה תמשיכי לטפל בבנך גם בגיל 40 האמיני לי כי ראיתי לא מעט מקרים כאלה,סליחה על ההערה אך היא חשובה ביותר. תמיד אפשר להתקשר אלי לאנ"צ חיפה טל 04-8539882/4 פקס 04-8510838 בברכה אבי

למעלה