שאלה חשובה

talinitaly

New member
שאלה חשובה

האם יש איזושהי חנות או אתר שמוכרים (וכן...זה הולך להיות ביזארי) חלקי חילוף לחזיות? יש לי שתי חזיות מאוד אהובות (ויקרות) של שנטל שעברו את אותה התאונה פחות או יותר השבוע...חישוק הפלסטיק, שמחבר את החלק האחורי של הכתפיה לחזייה עצמה, נשבר. מה אפשר לעשות? זה מגוחך לזרוק מעל 1000 ש"ח לפח בגלל שתי פיסות פלסטיק...

miru2

New member
אולי תנסי לברר דרך החנות בה קנית?

זו אחת הסיבות שאינני משקיעה כל כך הרבה בחזיות. היום יש חזיות במידות גדולות במחירים שבפועיים יותר. לפני יומיים קניתי במשביר - חזיה של טריומף ב- 120 ש"ח. על טירומף היה 50% הנחה. חזיה של פמינה בצבע סגול עלתה 149 ש"ח לפני ההנחה והיו הנחות עם נקודות ישרכארט גם 50%. לי קרה שנשברו לי הברזלים בחזיות - אז הוצאתי אותם והשתמשתי בחזיה ללא הברזלים. ברור שזה לא היה אותו הדבר כמו מקודם, אך בכל זאת אפשר היה לנצל את החזיה.

לא לזרוקקקקקקקקק

לא לזרוק את החזיות בשום פנים ואופן!!! הדבר היחידי בגינו יש לזרוק חזיה הוא שהבד מתבלה (נהיה שקוף מרוב שימוש או נקרע). חלקי חילוף לחזיות אפשר בהחלט להשיג בחנות למוצרי תפירה איפה שיש בדים לפי מטר וכפתורים מסוגים שונים בהחלט תמצאי את מבוקשך. במידה ואת גרה באיזור חיפה והצפון יש לך בהדר שלל חנויות כאלה. במרכז באיזור ת"א אני פחות מתמצאת אבל יודעת שבאיזור שוק הכרמל יש מס' חנויות כאלה בודאות. miru2, הדגמים שקנית הם מתחרה? הם מרופדים? אני צריכה לצאת לציד חזיות ואשמח לפרטים. ותתחדשי!

miru2

New member
עם תחרה ועם ברזלים.... היו כל מיני

מידות. אם מידת החזה שלך גדולה (כמו המקרה שלי) אז אוכל להמליץ לך באמת לגשת למשביר. יש שם שלל גם במידות גדולות. בדקי את טריומף בגלל המבצע. חוץ מזה בהדר - קניתי פעם חזיות ברח' הרצל בחנות קנטה. היא צמודה לבית מרקחת, ממול יש בגדי גברים... בחנות המוכר גבר - דבר שהביך אותי בראשונה, אך קניתי אצלו חזיות צבעוניות של חברות ביניהן גם טריומף במחירים ממש טובים. אני קניתי אצלו פעמיים לפני מס' שנים - מינימייזר שחור שהחזיק שנים ב- 80 ש"ח ובעבור בדיוק כזה נדרשתי לשלם בקריות 190 ש"ח... בדקי וספרי לי באם את מכירה חנויות בחיפה בהן ניתן לקנות חזיות יפות - גדולות - ובזול (יחסית). כמו-כן המון תודה בנושא החזיות. טוב לדעת!

החנות ליד בית המרקחת...

ברח' הרצל - מצוינת! כן, זה די מביך שהמוכר גבר, אבל מתגברים...

miru2

New member
אנו מדברות על אותה החנות!

שמעתי עוד המלצות עליה ממישהי שעבדה איתי.

ברור שאנחנו מדברות על אותה...

חנות. קראתי את הודעתך והסכמתי איתך

גם אני קונה שם!!!

בהדר ליד הבית מרקחת. במשביר אני מחפשת לעתים באמת מזמן לא הייתי שם ואתן קפיצה. המלצה שלי היא המשביר מחסני אפנה -אם את עד מידה D יש סיכוי שתמצאי דברים לא רעים. איפה עוד? מבחינת מציאות יש באסטה-חנות כזאת על הרצל בצד של החנות גברים באמת שמול הבית מרקחת שנראית קטנה מבחוץ ומתרחבת מאוד פנימה יש להם קוסמטיקה והלבשה והלבשה תחתונה-יש חזיות גדולות עם ברזלים מצויינים במחירים מגוחכים.לא חברות ידועות או משהו אבל חזיות לא רעות בכלל במידות נדיבות מאוד מאוד במחירים מצחיקים (40 ש"ח לכל היותר). הבעיה שלי היא שמגיל 15-16 התרגלתי לסוג מסויים של חזיות שבעוונותיי את שמן לא יודעת וגם אין לי את התוית והפסיקו את היבוא שלהן לארץ. אני רגילה אליהן מאוד וכל חזיה אחרת שאני מנסה לא מוצא חן בעיני איך שהיא יושבת או התחושה של איך שהיא מחזיקה את החזה. אז מה שקורה בינתיים (כבר הרבה זמן למעשה) זה שאני מסתובבת עם הישנות (מאוד!) שלי וגם לפני כשנה מצאתי את החזיות המדוברות בשני צבעים זקנים למדי בעיני (גוף ולבן מגעיל כזה) ואני מרגישה כ"כ לא סקסית שזה כואב. אבל מצד שני על בריאות הגב שלי והתמיכה בחזה אני לא מוותרת אז לא קונה משהו יותר יפה שלא יהיה לי נוח.

לי אישית...

מאד קשה להתרגל לסוג חזיה אחר מלבד אלה שקניתי לפני כמה שנים... ובכלל, לחזיות ברזלים. מישהי מכן נתקלה בזה גם? אזור החזה שלי די שמן ואני גם ככה מידה גדולה [C] ואני מתקשה למצוא חזיה שהיא נוחה בטירוף... אם החזיה לא מכסה את כל החזה ואת אזור השחי אני יכולה להשתגע מחוסר נוחות!

talinitaly

New member
לא ממליצה על החזיות של

פמינה....מבחינה אנטומית הן בנויות לא נכון...התמיכה שלהן לא נכונה והן מחלקות את הכובד בצורה שיוצרת בעיות גב ואפילו תזוזה של עצמות הבריח במקרים מאוד כבדים. טריומף מאוד מוצלחות אבל מוגבלות בצבעים. יש דברים שאסור לחפף בהם.

טלי - בחנות שבה אני קונה, ברחובות

"סלון את" - עושים תיקונים כל מיני לחזיות שנקרעות, נשברות, ומה לא. אני בטוחה שגם בחנויות אחרות של הלבשה תחתונה - וסביר במיוחד שיעשו את זה עבורך בחנויות של "הסבתות", חנויות כאלה שמנוהלות על-ידי אשה מבוגרת שיודעת לסדר את רצועות החזייה יותר טוב מכל אחת אחרת, ויש לה תופרת עם מכונה תפירה בחדר האחורי בחנות... אני יודעת על אחת בשם "פסיה" בנחלת בנימין בת"א ואחת ברח' דיזנגוף 171 (נדמה לי) שלמוכרת שם קוראים מרים. שווה להרים כמה טלפונים ולעשות סיבוב קטן! בהצלחה.

אשרת 1972

New member
גם בכדריה בראשון עושים תיקונים

חנות קטנה מצויה ממש לפני המדרחוב

talinitaly

New member
המון המון המון תודה...

מאחר ואני זקוקה למידה שקשה לי מאוד למצוא (אולי אני סתם לא יודעת לחפש), 75F ,לא כל חנות (במיוחד לא באיטליה) מחזיקה את המידה ובחנות לא עושים תיקונים. נתנו לי את מוקד התיקונים של החברה אב ל כדי להגיע לנקודת שירות אני צריכה להשקיע 50 יורו של נסיעות...לא מאוד הוגן ולא משתלם... אני אנסה אצל תופרת...נקווה שיהיה בסדר כי חשוב לי מאוד, לפי הוראות של אורתופד, לכוונן נכון את הכתפיות. תודה שוב :)

DREAM111

New member
ללכת חזרה לחנות

שממנה ניקנו החזיות. 1000 שקל
סורי אבל השתגעת

talinitaly

New member
1000 שקל בעברית...196 יורו בעיקרון.

וניסיתי...ולא עזר...לא מצליחה למצוא תופרת שמבינה מה אני רוצה ממנה וזה לא בגלל האיטלקית שלי...הן לא מבינות למה לתקן חזייה. אני אביא אותן איתי לארץ בעוד חודש ונראה מה אפשר לעשות.

למעלה