שאלה חשובה

Honey Bunny

New member
שאלה חשובה

או יותר נכון כמה שאלות.. אני עכשיו מתמיינת למודיעין, אבל במסלול שלא חוסם מנילה אם אני אתחיל להתמיין למנילה, ובזמן הזה אפול מהמסלול הנ"ל במודיעין ונגיד ישלחו לי ממודיעין משהו אחר שכן חוסם- האם מיוני המנילה יוקפאו ואני אוכל להמשיך אותם מאיפה שהפסקתי במידה ואני אצא ממודיעין לפני סיום המיונים? האם יפסיקו לי אותם לגמרי ויוציאו אותי מהתפקיד שהתמיינתי אליו? האם מודיעין בכלל יכולים פתאום לשלוח זימון בזמן מיוני מנילה? או שמודיעין מעדכנים את מדור קד"צ על היכולת שלי להתמיין למנילה רק אם מבחינתם לא ישלחו לי זימון יותר לאף תפקיד חוץ מהנוכחי, ואם אני באופציה למשהו אחר אז אני עדין חסומת חמ"ן? תודה

בשלולית

New member
וואיי מצטרפת לשאלה...

שאלה טובה.. אני גם מתמיינת למודיעין אבל כן למיונים שחוסמים את המנילה..... ומוזר שקיבלתי מיונים ללהקות צבאיות.. לא? אני גם רוצה לקבל תשובה

ziggyziggy

New member
לא. אין קשר...

אין קשר בין כל המיונים בצה"ל לבין המיונים ללהקה צבאית (ו\או גל"צ). את יכולה להתמיין לכל תפקיד בצה"ל, כשאת מתמיינת ללהקה צבאית במקביל. שלחו לך זימון לכנס הלהקות הצבאיות? אם תזכרי; סימנת את זה ב"וי" במנילה... הם שולחים את הזימון לכל מי שמבקשת :)

Be Faithful

New member
אני סימנתי שאני רוצה

מיונים ללהקה צבאית במנילה... ואני גם ממויינת למודיעין אבל לא קיבלתי מיונים ללהקה הצבאית.. יש למישהו מושג למה
ואם יש סיכוי שבכל זאת אני אקבל מיונים

ziggyziggy

New member
לפי מיטב ידיעתי

מיוני מנילה לא לוקחים כל כך הרבה זמן, כלומר, הם בודקים שאת אכן מעוניינת בתפקיד כבר בשלבים הראשונים, ואם לא את נדרשת לחתום על ויתור. אם את מתמיינת גם למודיעין (שלא חוסם מיונים אחרים) וגם למנילה, סביר להניח שתוכלי לבחור בסיום המיונים, במידה ותעברי את שני המיונים המקבילים בהצלחה. אם את נושרת ממיון המודיעין, אינני חושבת שתקבלי מיון נוסף שחוסם מנילה. את המיון לתפקידים הללו מקבלים בדר"כ לפני המנילה. אל תתפסי אותי במילה, כי אינני בטוחה מדברת מניסיון בלבד תוכלי להתקשר ללשכת הגיוס לפרטים נוספים או לחכות לתחילת המיונים, שם יסבירו לך הכל ויענו לך על כל השאלות מקווה שעזרתי, ולו במעט..

למעלה