שאלה חשובה!

SaintJohn

New member
../images/Emo68.gifוגם אני אהיה שם../images/Emo68.gif+הבהרה

חבר'ה, אני לא יודע איזה רושם חלק מכם קיבל לגבי המיקום של המפגש, איפה נהיה ומתי. היה לנו דיון בעניין הזה והוא התארך למדי רק בגלל העובדה שיש חברי פורום שהתעקשו שהמפגש יהיה בעזריאלי, ויש חברי פורום שהתעקשו שהמפגש יהיה בדיזנגוף סנטר, והיה לא קל להגיע לפשרה. בגלל שבכל מקרה יהיה לנו חצי אחד מאוכזב לגבי המיקום בלי קשר למיקום עצמו, התקבלה החלטה שכולנו ניפגש בעזריאלי לטובת המפגש, ושם הוא יתקיים. אלו שירצו להמשיך מאוחר יותר לכיוון דיזנגוף סנטר, ואני מאמין שזאת תהיה קבוצה גדולה של חבר'ה שאמרו שיגיעו למפגש, יוכלו לעשות את זה מאוחר יותר, ובסנטר נוכל לפגוש את מי שיוכל להגיע רק לשם כמו שירלי שמגיעה מערד. משום מה קיבלתי את הרושם שיש כמה חבר'ה שיגיעו רק לסנטר, ו"אנחנו כבר נפגוש אותם שם". זה ממש לא היה הרעיון. אז אני מבקש מכל אלו שרוצים להגיע למפגש ולראות את כולם, שבבקשה יגיעו למרכז עזריאלי. לפי דעתי זאת לא בקשה גדולה מדי, ובטח שהיא לא בלתי אפשרית. SEE YA IN AZRIELI

AeroTom

New member
עוד הבהרה:

למי מה שהבנתי (ומה שסיכמנו) שניפגש כולם בעזריאלי אבל לא נהיה שם כל זמן המפגש ולאחר שכולם יגיעו לשם,נישאר שם קצת ואז המפגש יעבור לדיזינגוף סנטר... זה יהיה ממש חבל אם נישאר בעזריאלי הרבה זמן כי יש כאלה שאני יודע שכנראה יגיעו רק ל-סנטר: שירלי,ענת אולי,נלה כנראה ו-דינה ושיר שיגיעו גם רק יותר מאוחר לשם. כמובן אני מקווה שחלק פה בסופו של דבר כן יגיעו גם קודם לעזריאלי,אבל אני בכל אופן יעדיף לעשות את הדרך ל-סנטר כמה שיותר מהר.בעזריאלי נוכל לפגוש את אלה שלא יגיעו לסנטר כמו סבטלנה ועידן ומאיה אם הם יגיעו,אבל כנראה שיהיו כאלה כמו שאמרתי שיגיעו גם רק לסנטר אז שווה גם שלא נישאר בעזריאלי כל זמן המפגש ונלך לפגוש את השאר גם בסנטר כדי שכולם יוכלו להשתתף במפגש חנוכה שלנו (וחוץ מזה,הסנטר היה מלכתחילה המקום המועדף לפגישה אבל אנחנו הולכים לעזריאלי רק כדי להתחשב באלה שמגיעים לשם קודם מרחוק) בכל מקרה-אני מקווה גם מאוד שאלה שאמורים להגיע רק לסנטר יגיעו גם לעזריאלי קודם ויהיו איתנו,אבל אם לא אז באמת כדאי שנחלק את זה חצי-חצי ולא הרבה זמן אחרי שכולם יגיעו נעשה את דרכינו ל-סנטר. הכי טוב שיהיו איתנו בקשר כל מי שיכול להגיע רק לסנטר,ושניפגש עם כולם ונחלק את הזמן גם בעזריאלי וגם בסנטר. שעת המפגש אגב היא 12:00 כן? לא ממש ציינת את זה. Happy Happy

Aero Jury

New member
לפי מה שאני הבנתי...

כל אחד אומר משהו אחר על המיקום וזמן המפגש וזה רק מבלבל את האנשים כאן, כי אין להם מושג איפה בעצם המפגש המקורי יהיה, אחד אומר עזריאלי אחד אומר סנטר... חבל שבמקום להחליט על מיקום אחד ספציפי האנשים כאן מבולבלים שעדיין לא באמת הוחלט מה קורה, אלא ככל הנראה יום לפני יוחלט. אני חושב כשמעורב מפגש של כל כך הרבה אנשים כמו במקרה הזה, רק מקום אחד צריך להיות מעורב ולא שום דבר אחר, כי אז זה רק יוצר באלגן בקרב האנשים. זה לא משנה אם זה יהיה הסנטר או עזראלי... אבל כדאי מאוד להחליט איזה מעדיפים, כי שניהם ביחד יכול רק להביא בעיות.

AeroTom

New member
המפגש בעזריאלי. ההמשך בסנטר...

ב-12 שעת המפגש בעזריאלי. נחכה שכולם יגיעו,נפגוש את כולם,נעלה ל-גג,נדבר והכל...ואחרי כמה זמן נעבור ל-סנטר.לא ידוע לי כמה זמן נהיה שם עד שחלק או כולנו נלך לסנטר אבל זה בטוח יהיה לפחות שעה וחצי,שעתיים משעת תחילת המפגש. אני עדיין מקווה שאלה שתכננו להגיע רק לסנטר יבואו גם לעזריאלי ויפגשו אותנו. אני לא רואה אבל סיבה שאתה ומאיה לא תבואו או תעברו שם בדרך להרצליה.כי לא נהיה שם 2 דקות... אבל כמו שאמרנו-אחרי זה נעבור לסנטר גם.

SaintJohn

New member
אין שום סיבה לבלבול

מי אמר שהמפגש יהיה בדיזנגוף סנטר? אנחנו כולנו ניפגש במרכז עזריאלי בשעה 12:00 בצהריים, ושם הוא יתקיים. מכיוון שיש מספר אנשים שהיו מעדיפים שהמפגש יהיה בדיזנגוף סנטר, אז הסכמנו שמי שרוצה ילך מאוחר יותר לסנטר, ואם נהיה מספיק אנשים שם, אז אפשר בעצם להגיד שאנחנו ממשיכים את המפגש בסנטר. העניין הזה הוחלט כבר לפני מספר ימים, ואין שום שאלה לגביו. ברור שהיה הכי טוב אם מראש היינו מדברים רק על מיקום אחד, אבל החלטנו הפעם לערב את 2 המקומות במפגש בגלל שלא התאפשר לנו להחליט על מקום. כל מה שצריך לעשות זה להגיע לעזריאלי ב-12:00. It's as simple as that. אגב, אני מציע שניפגש כרגיל בטאוור רקורדס ליד הדיסקים של אירוסמית', כמו בכל פעם. אחרי שכולם יגיעו, אז נעבור כולנו לגג.

rocket

New member
נועם תשלח לי בבקשה הודעה כשתהיו

בדרך לגג ! אני לא רוצה לפספס אותכם

SaintJohn

New member
כבר לא צריך מפגש בשביל זה

אני גם לא לחוץ על הפנדורה שלי, זה בסדר

the freaky girl

New member
#%^$%#@$#^$%^$%&

היו לי בעיות עם ההורים ואני צריכה גם לעבוד ביום א' ו-ב'..
אווווווווווווווווווף, אני מעוצבנת!
קיוויתי שבמפגש הזה אני אפגוש אתכם!... :( נתראה כנראה במפגש הבא.. בצער רב, וביגון קודר.. נסטי.. |פרח נבול|

למעלה