שאלה חשובה! מי בסוף באה למפגש?
A AeroTom New member 7/12/04 #2 רק בנות מגיעות? ../images/Emo4.gif אני חושב שנהיה יחסית הרבה ואולי נשבור שיא. אני בכל מקרה כמובן שם. חלק לא יגיעו לעזריאלי אלא נפגוש אותם כנראה בסנטר קצת אחרי...גם אני לא עוד לא סגור ב-100% שאני אגיע קודם לעזריאלי,תלוי מתי אני אגיע. בכל מקרה כולנו ניפגש בסופו של דבר בסנטר.
רק בנות מגיעות? ../images/Emo4.gif אני חושב שנהיה יחסית הרבה ואולי נשבור שיא. אני בכל מקרה כמובן שם. חלק לא יגיעו לעזריאלי אלא נפגוש אותם כנראה בסנטר קצת אחרי...גם אני לא עוד לא סגור ב-100% שאני אגיע קודם לעזריאלי,תלוי מתי אני אגיע. בכל מקרה כולנו ניפגש בסופו של דבר בסנטר.
A AeroSlash New member 7/12/04 #8 אני ../images/Emo9.gif נבוא בצמד חמד מעירנו המרוחקת הלא היא חורדרה ))
° °•טשי•° New member 7/12/04 #9 אני בסוף לא באה ../images/Emo10.gif וזה לא בגלל שאני לא רוצה.|סלאש| זה בגלל אמא.
° °•טשי•° New member 7/12/04 #10 אבל ביום חמישי אני אהיה יש מלא מפגשים בעזריאלי. אז אם בא לך... |סלאש| תבואי (בבקשה!!)
A AeroSlash New member 7/12/04 #11 ../images/Emo10.gif נראה, אולי יסתדר לי כי אני אהיה במפגש אחר ביום חמישי ואני כנראה לא אוכל להגיע לעזריאלי, אבל נראה..
../images/Emo10.gif נראה, אולי יסתדר לי כי אני אהיה במפגש אחר ביום חמישי ואני כנראה לא אוכל להגיע לעזריאלי, אבל נראה..
H Hangman Jury 87 New member 8/12/04 #13 בעיקרון לא הייתי בא אם לא הייתי קונה את 2 האלבומים מתומר, כבר התחייבתי אז אני יבוא אבל היו לי תוכניות אחרות טיפה
בעיקרון לא הייתי בא אם לא הייתי קונה את 2 האלבומים מתומר, כבר התחייבתי אז אני יבוא אבל היו לי תוכניות אחרות טיפה
A AeroSlash New member 8/12/04 #17 היא כבר מלא זמן פה )) ולא, קיריל שעריץ החליט לא לדחות ללא שום התחשבות בעומר צ'וח הצ'יבורשקה.. אבל אני משערת שזה לא לפורום הזה =\
היא כבר מלא זמן פה )) ולא, קיריל שעריץ החליט לא לדחות ללא שום התחשבות בעומר צ'וח הצ'יבורשקה.. אבל אני משערת שזה לא לפורום הזה =\
° °•טשי•° New member 8/12/04 #19 כן. זה יהיה נחמד ../images/Emo13.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורעת את עצמי! אל תלכי