שאלה חשובה

nas2nas

New member
שאלה חשובה

יש לי קוקטייל האכלת יד ואני רוצה להוף לו חברה השאלה שלי זה האם הם יולידו ילדים והאם עם שתי ההורים שלו יהיו מוחתמים אז אני לא יצתרך להחתים גם את הגזלים? תודה

בזוז

New member
יש דיעות לכאן ולכאן

יש שיגידו שאם תכניס בת-זוג - הם יאבדו את ההחתמה יש שיגידו שלא. דעתי האישית (ולא מתוך ניסיון כי לא החזקתי בזוג) היא שעם תשומת לב מתמדת לשניהם לא תאבד ההחתמה. זכר ונקבה - יביאו צאצאים בד"כ. לגבי החתמת הגוזלים... צריך לשאול בעל נסיון. לי נראה שגם אותם יש להחתים

contessa

New member
אממ.. נראה לי שכן תצטרך להחתים

את הגוזלים- הם יהיו רגילים להורים שלהם ולא לבני אדם. אבל להחתים גוזלים זה רק להרגיל אותם לחברתך ולהאכיל אותם.. למרות זאת, אני חושבת שלא תוכל לגדל משפחת תוכונים מוחתמת כ"כ בקלות כי הרעיון הוא שאתה תהיה התחליף- של הציפור המוחתמת -לחברה של ציפורים אחרות וככה היא תקשר אליך. ברגע שיהיו לה ציפורים אחרות בסביבה היא לא תרצה עוד בחברת בני אדם

nas2nas

New member
תודה אבל

תודה רבה אבל אני לא בטוח שזה עזר לי מספיק אם למשהוא פה יש עוד משהוא אז בבקשה שיגיד תודה

בהחתמה

הרעיון הוא לא שבני האדם הם "תחליף". תוכים מוחתמים יכולים להיות קשורים גם לתוכי אחר וגם לבן-אדם. תזכרו שבלהקה של תוכים יש הרבה פרטים. לי יש זוג ואין שום בעיה עם ההחתמה. לגבי החתמה של גוזלים - אני לא יודעת, אני מקווה שגם לי יהיו גוזלים מתישהו ואז נראה. יש תוכים שמאפשרים למגדל שלהם "לעזור" להם עם הגוזלים (co-parenting) ואז הגוזלים יוצאים מוחתמים, אבל אני לא כל-כך יודעת פרטים על זה.

הנה משהו חשוב שלא נאמר|שמאלה|

כאשר תקנה בן זוג ההחתמה תאבד וזה בדוק מניסיון אני אומרת לך זה בטוח במאה אחוז גם לדודה שלי היו זוג מוחתמים ותוך שלושה ימים יד אדם כבר לא יכלה לגעת בהם. הם לא הסכימו אז זה לא שווה הייתי אומרת

big mama 2

New member
תשובות

יש סיוכי גדול שהוא יאבד את ההחתמה שלו. אבל לא בהכרח. לגבי הגוזלים - תצטרך להחתים אותם.

למעלה