היתה פה שאלה זהה. הנה היא פה
לפני מספר ימים הופיעה שאלה זהה על עבודה בסקרים. כישוריםו Smile le ו 09:56 | 19/10/04 שלום רציתי לשאול מהם הכישורים הנדרשים כדי להיות מוכרת בחנות בגדים? ומהם הכישורים הנדרשים כדי להיות סוקרת טלפונית? תודה לכל העונים יום שקט ונעים כישורים לתפקיד סוקר טלפוניו בנצי מודו 1 ו 11:44 | 19/10/04 כשרציתי לעבוד כסוקר טלפוני, מקס ערך לי ולשאר אלו שהגיעו, מבחן בן 2 דקות לכל אחד. הרוב התקבלו לעבודה. מי שלא התקבלו הם טמבלים ואנשים עם מידה סבירה של שכל מתקבלים תודה לך בנציו Smile le ו 12:02 | 19/10/04 אך אתה יכול לפרט קצת יותר מה כלל המבחן? ושאלה אחרת האם היית צריך לשלוח ק"וח בשביל העבודה הזאת? לא צריך כל הודעה שלוש פעמיםו בנצי מודו 1 ו 12:34 | 19/10/04 1. לא שלחתי קורות חיים. קיבלתי את הטלפון מבחורה שעבדה שם וידעה שצריכים עובדים. התקשרתי ואמרו לי לבוא לראיון(שהיה בעצם מבחן של 2 דקות. 2."המבחן"-מקס הסביר לנו על העבודה. במבחן עצמו הוא חילק לנו שאלון, עליו עבדו באותו זמן במכון המחקר. השאלון הזה היה מורכב יותר מכל השאלונים שנתקלתי בהם כאשר עבדתי (לא להבהל זה לא שאלון מסובך). מקס נתן לכל אחד בתורו להקריא בקול את השאלות כמו שמקריאים בטלפון, ומקס שיחק את זה שנשאל. הוא ענה לשאלות והיה צריך לשים לב שהוא עונה לעניין, כלומר היו צרור שאלות בנוסח דרג את שביעות רצונך בין 1 ל10. בין צרור השאלות האלו, מקס ניסה להתקיל וענה 11. צריך היה לשים לב ולומר לו שיענה בין 1-10. דוגמא שניה: נניח ובשאלון יש חלק עם 5 שאלות ראשונות. לפי ההנחיות אם הנשאל השיב "לא" בשאלה 2, צריך היה לדלג לשאלה 5. במקרה זה מי שהקריא את החלק הזה, היה צריך לשאול את שאלה 2, ועל סמך תשובתו של מקס, לבחור האם לשאול את שאלות 3, 4, 5 או לדלג לשאלה 5. נשמע מסובך? ממש לא. בפועל אני יכול להעיד שגם מי שטעה קצת עם השאלון, והוכיח רמת הקראה סבירה, התקבל. יש הלימה רבה בין סף הקבלה הנמוך לבין סף השכר והיחס לעובדים